Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Gizmó harmadszor?

2010.05.03. 11:03 :: SFblog

A mostani ’80-as éveket remake-elő időszakban (elvégre nyáron érkezik a Szupercsapat mozifilm is, télen pedig az új TRON) a legkevésbé sem meglepő, ha még egy sorozatot elővesznek folytatás céljából. Joe Dantéval, az első két rész rendezőjévbel ezen a hétvégén Londonban készül egy interjú, amelyben a Szörnyecskék esetleges harmadik részéről is kérdezték.

A válasz nem – legalábbis egyelőre nem. Bár netszerte sokan reménykednek egy újabb folytatásban, Dante inkább szavazna egy remake-re, mivel a folytatás jogait sokkal drágább lenne megszerezni. És ami még ijesztőbb: a mogwai-ok esetleges visszatérését is 3 dimenzióban képzelik el!

Addig is szeptemberre várható Dante új filmje (az első mozija a 2003-as Bolondos Dallamok – Újra bevetésen óta), a The Hole 3D, ami (szintén) egy ’80-as évekbeli filmekre hajazó retró-horrornak igérkezik.

Empire Online

locutus

 

5 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr811970736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

redrick 2010.05.03. 11:48:01

Ehh, nem lenne bajom a remake-ekkel, ha elfogytak volna a megfilmesitheto/endo konyvek. Igy viszont nem ertem. Vagyis lofaszt nem, igy tuti(bb) a suska. Rohadjon szejjel hollywood, amen.
Amugy meg szornyecskek??? szarfasz

JohnHenry 2010.05.03. 12:02:49

első körben inkább csinálhatnának végre élethű Gizmo "babát", mert egy vicc, hogy nem lehet olyat kapni, ami legalább hasonlítana rá :-D

egyébként meg 3d-ben megnéznék egy remake-et a 2. részből, folytatás nem érdekel.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2010.05.03. 13:12:35

jó ez a gizmo modell, remélem nem rontják el úgy mint a cg yoda-t

TonyCaviar 2010.05.04. 21:18:28

És ez miért science fiction? Az ET meg pszichotriller?
süti beállítások módosítása