Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A festmény, ami megfoszt a külvilágtól

2010.05.18. 15:30 :: SFblog

Valóban van olyan ember, aki minden rádiójelet ki akar tiltani az otthonából? Ez a legtöbb ember számára elképzelhetetlen.



   Való igaz, hogy zavaró tud lenni a mobil csörgése, mikor lehetetlen időpontokban szólal meg, de gondoljunk azokra az alkalmakra, amikor szükség van rá. Lehet, hogy egy vendég szeretné használni a telefonját, de előfordulhat, hogy a család egy tagja. Ez őrültség!
   Az, aki egy ilyen szerkezetet használ az otthonában, számításba kell vennie azt is, hogy vendégei úgy érezhetik magukat, mintha el lennének zárva a külvilágtól. Előbb utóbb úgy gondolnának a vendéglátóra, mint félőrültre, aki nem csak abban akadályozza meg őket, hogy a személyes dolgaikat intézzék a telefonjukon, de még segítséget se hívhatnak, ha arról lenne szó.
   Ha valaki úgy dönt, hogy megveszi ezt a hajós csodát, mindössze 150 dollárért (!) nem csak ízlésficamosnak gondolhatják ismerősei, de attól sem kell félnie, hogy ismerősei a nyakán maradnak.

dvice.com

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr332012955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása