Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Figyel az ég

2010.06.18. 12:45 :: SFblog

A Houston környéki rendőröknek hamarosan pilóta nélküli kémjeik lesznek az égben, feltéve, ha egy titkosított program zöld lámpát kap. Egy 18 kilós  távirányítású repülő  tesztrepülését sikerült lefilmeznie a helyi híradós forgatócsoportnak, annak ellenére, hogy a rendrőség  el akarta távolítani a helikoptert arra a hamis állításra hivatkozva, hogy a légtér tiltott terület.

Miután fény derült a tesztre, a houston-i rendőrség gyorsan sajtókonferenciát tartott, amint siettek bizonygatni, milyen hasznos is lehet a gép.  Amikor megkérdezték őket, gyorshajtók figyelésére is használják-e majd, Martha Montalvo őrmester azt mondta, "Semmit sem szeretnék kizárni."

Ha beveteik őket, lehet, hogy hamarosan megjelennek a városi kacsavadászok is egy kis agyaggalamb lövészetre... A Nagy Testvér mindenesetre rezzenéstelen tekintettel figyel.

dvice

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr722091339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása