Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Superman igazi hős lett

2010.08.04. 10:13 :: SFblog

Bár sok rajongója van, Superman még csak a filmvásznon, vagy a képregényekben volt hős. Most azonban egy amerikai család Supermannek - illetve a róla szóló képregénynek - köszönheti, hogy nem került az utcára.

 

A fent említett család, már az 1950-es évek óta élt abban a házban, amit történetük kezdetén el akartak árverezni egy rosszul sikerült befektetés miatt. Már azért csomagoltak, hogy elhagyják régi otthonukat, amikor találtak néhány képregényt, amirkől azt hitték, hogy maximum 10 dollárt (2100 Ft) érnek. Az egyik közülük azonban a Szent Grállal ért fel...Egy 1938-as Action Comics volt, amelyben először szerepelt Superman.

"Ebből a számból körülbelül 100 példány készült, és a legtöbb valószínüleg rossz állapotban van már." - mondta Vincent Zurzolo a ComicConnect.com és a Metropolis Comics társtulajdonosa - "Mi egy tizes skálán öt pontra értékeltük, ami azt jelenti, hogy egy igazán jó állapotú példány."

A képregényt árverésre bocsájtották, ahol a kikiáltási ára 250.000 dollár (52 500 000 Ft).

dvice

Szólj hozzá!

Címkék: retro képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr272197713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása