Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Sci-fi álomcsapat készít sorozatot

2010.08.25. 16:43 :: SFblog

Alex Kurtzman és Roberto Orci (Transformers, Fringe), Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) és Steven Spielberg (ugye, őt nem kell bemutatnunk?) összefogtak, hogy Joe Hill Locke & Key című képregénysorozatát Tv sorozattá adaptálják, ebből még valami igazán jó is kisülhet. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy Joe Hill teljes neve Joseph Hillstrom King, és – bármennyire is próbálja tagadni – papája nyomdokain halad. 

A Dimension stúdió még 2008-ban vette meg a film és TV jogokat a Locke & Key-hez – ami 3 gyerekről szól, akik egy félelmetes New England-i birtokon vannak, amiben az ajtók különböző dimenziókra nyílnak és különleges erőkkel ruházzák fel őket. Egy ideig azon zsongtak, hogy Kurtzman és Orci mozifilmet csináljon a képregényből, de most úgy fest, inkább TV adaptáció készül.

Egyelőre még nincs meg, melyik csatorna sugározza majd a sorozatot, de a Fox TV már tárgyal arról, hogy közösen rendeljék meg a 20th Century Fox TV-vel és a DreamWorks TV-vel.

Szerintetek milyen lesz? Érdemes várni rá?

blastr

 

5 komment

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr732247161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbenedek 2010.08.25. 22:26:40

Instant get :) Szóval várom

attila1 (törölt) 2010.08.25. 22:59:48

foglalkozása: Stephen King fia.

szar lehet neki, de azért próbálkozik és ez dicséretes.

DeBeers 2010.08.25. 23:57:18

A faterjának vmi elég régen berosszult a fejében, azt hiszem ez nem vita tárgya. Frankón nem szeretnék úgy felébredni hogy az arc az apám és mittomén egy oktoberi esős estén suttog vmi debil dumát lefekvés előtt pl.: a kilincsről. Tuti odaütögetném a fejét vmihez ami kemény és dudoros. Nem csodálom hogy csóri kiskölök(?) megpróbálja kirajzolni a démonokat a fejéből

hyydra 2010.08.26. 02:38:19

sarah connor cronicles, transfomers,spielberg meg az indy4-utan alomcsapat? HAHAHAHAHAHA HAHA HA Ha.

JohnHenry 2010.08.27. 16:37:24

mivel a fox is benne van, így max két évadot adok neki.
(bár a sztori alapján egy is sok, inkább TSCC 3-at szeretnék látni)
süti beállítások módosítása