Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Sikeres Túlvilág - Jöhet a Kaptár 5

2010.09.13. 11:04 :: locutus

A Resident Evil-franchise negyedik darabja, a már is nálunk is látható Kaptár-Túlvilág világszerte 73,3 millió dollárt kasszírozott, ebből csak az Egyesült Államokban 27,7 milliót költöttek Milla legújabb kalandjára - és persze a harmadik dimenziónak is komoly szerepe volt a bevételek kedvező alakulásában. Így a legkevésbé sem meglepő, hogy a gyártó Sony/Screen Gems már most készül az ötödik részre.

Milla Jovovich a következőket nyilatkozta erről:

"A negyedik rész volt az első a sorozatban, ami világszerte a bevételi lista első helyén nyitott. Így egyértelmű, hogy ez a széria legjelentősebb darabja. Úgyhogy az ötödik rész már biztosra vehető."

A színésznő azt is hozzátette, hogy az első és negyedik rész rendezőjének, Paul W. S. Andersonnak (aki egyben Jovovich kisasszony férje is) már vannak ötletei a sorozat továbbviteléről, ugyanakkor a rajongókat sem akarják semmibe venni:

"Sok rajongóval beszéltünk a Twitteren és hasonló oldalakon, és valószínűleg ez lesz az első olyan film, ahol a rajongók tényleg aktívan részt vehetnek a filmkészítési folyamatban."

Vajon ki hitte volna, hogy a nyolc évvel ezelőtti, abszolút nem filmtörténeti jelentőségű első rész, és két nézhetelen folytatás után egy ilyen sikersorozat lesz ebből a videojáték-adaptációból?

Comingsoon.net

 

2 komment

Címkék: film zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr442292416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2010.09.13. 14:28:59

Okos sf legyen. ne buta horror.

Jamie tha killa 2010.09.13. 17:32:49

a két folytatás nézhetetlen?
süti beállítások módosítása