Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Godzilla 2012-ben visszatér

2010.09.22. 13:10 :: locutus

Brian Rogers, a Legendary Pictures stúdió egyik producere nemrégiben nyilatkozott a 2012-re ígért új amerikai Godzilla-filmről. Bár a lény eredeti "otthonával", a Toho-stúdióval már 2007 óta tárgyalnak egy lehetséges új amerikai filmről, a tárgyalások még csak most értek véget, de legalább szerencsésen.

 

Ahogy Rogers állítja:

a Legendary [...] egyértelműen kijelentette, hogy az új film tiszteletben tartja az eredeti sorozat hagyományait.

Ennél konkrétabban nem is piríthatott volna rá a japán taposólény első amerikai verziójának alkotóira: bár sokakban kellemes gyerekkori emlékként maradt meg a Roland Emmerich által rendezett szörnyes akciófilm, ám a régi rajongókat iszonyatosan felbőszítette. Így Rogers mindenkit megnyugtatott, hogy a szörny ezúttal nem fog hasonlítani egy iguanára, és esze ágában sem lesz tojásokat rakni.

Rogers a (szintén a Legendary égisze alatt készült) Nolan-féle Batman-mozikat hozta fel példának, amik bár modern környezetbe helyezték a szereplőket, mégis méltóak maradtak az eredetihez. És persze egyéb szörnyekből se lesz hiány, hisz a filmesek tudják:

a rajongók azt szerették a legjobban, amikor Godzilla más szörnyekkel harcolt, és az Emmerich-féle verzió nem ezt hozta - a Godzilla vs. amerikai hadsereg pedig kifejezetten rossz ötlet volt.

Ám meglehet, hogy a 2012-es Godzilla legnagyobb ellensége a várhatóan Tim Burton keze alatt készülő, ugyanakkorra ígért Monsterpocalypse lesz. Így vagy úgy, két év múlva jó lesz szörnyfilmrajongónak lenni!

empireonline.com

6 komment

Címkék: interjú film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr272315103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2010.09.22. 15:44:07

godzi vs mechagodzilla (alias méreten felüli bádogember)-az volt a nagy (össze)eresztés

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.09.22. 16:05:02

Addigra érik utol a lábnyomait?

Dallas 2010.09.22. 16:06:01

Azért a Megashark vs Gigaoktopust nem fogva verni. Azt semmi nem tudja.

A nép fia 2010.09.22. 19:16:51

Bárki bármit mond, nekem tetszett az 1998-as Emmerich-féle film.
süti beállítások módosítása