Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Új szuperhős-sorozat közeleg?

2010.10.05. 12:05 :: locutus

Úgy tűnik, hogy a Smallville-sorozat mellett még mindig van igény a kisképernyős szuperhősökre, legalábbis erről árulkodik az, hogy a tévés író/producer David E. Kelley tárgyalásokba kezdett egy esetleges Wonder Woman-sorozatról.

Kelley nevéhez eddig olyan ismertebb munkák kötődnek, mint például az Ally McBeal és a Chicago Hope című sorozatok megalkotása, valamint a kultstátusznak örvendő krokodilos trash, A Szörny.

Mivel a Smallville jövőre véget ér, így valószínű, hogy ez a széria a hagyott űrt hivatott betölteni, ám az egyenlőre még bizonytalan, hogy vajon mennyiben kívánnak hűségesek lenni a DC hősnőjének múltjához - ami azt illeti, még az se biztos, hogy a hősnő neve lesz-e a sorozat címe.

Bár talán nem lenne rossz ötlet másféle címmel előállni: a nevet ugyanis a legtöbben még mindig a hetvenes években készült, Lynda Carter főszereplésével forgatott három évadot megélt ZS-sorozattal kapcsolják össze. (egy kis ízelítő itt)

Superherohype.com

Szólj hozzá!

Címkék: retro sorozat képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr592346360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása