Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Raimi és a Triffidek

2010.10.21. 10:56 :: locutus

A Mandate Pictures egy aukció keretein belül jutott hozzá John Wyndham A triffidek napja című regényének megfilmesítési jogaihoz. Sam Raimi és Robert Tapert Ghost House Pictures nevű stúdiójával közösen forgatnák a filmet, méghozzá valószínűleg Raimi rendezésében.

Michael Preger és Don Murphy producerek már jó ideje házalnak a filmjogokkal (ők készítették John Carpenter 1995-ös Elátkozottak faluja című filmjét, ami szintén egy Wyndham-könyv, a Szemünk fényei adaptációja). A Triffidek megfilmesítése a Warnert is érdekelte volna, akik David Yates rendezésében képzelték el az adaptációt, ám végül Raimi lett a győztes, aki elmondta, hogy az 1962-es eredeti film nagy kedvence - arról nem beszélt, hogy a könyvet olvasta-e.

Sajnos egyéb még nem szivárgott ki a filmről, ám az nem valószínű, hogy a közeljövőben várható lenne, mivel Raimi jelenleg több projectben is érdekelt - ott van például a rajongók által már évek óta várt Warcraft-film.

Empire Online

1 komment

Címkék: film irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr722388032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lenszkij 2010.10.21. 16:00:05

én úgy tudom, hogy a warcraft filmet most "bizonytalan időre elhalasztották", szóval az valószínleg nem lesz akadálya:)
süti beállítások módosítása