Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Rengeteg film várható 2011-re, de pontosan mi is?

2010.11.07. 18:30 :: Dot hugi

A következő év bővelkedni fog a szószerinti szuper filmekben. Szinte minden hétvégére jut majd egy szuperhősös, vagy csak átlag hősös filmből. De pontosan mik is lesznek ezek?

Lássuk a filmeket májustól - Júliusig:

Május 6. - Thor
Egy Marvel képregény adaptáció, amiben egy fiatal amerikai orvostanhallgató, Donald Blake testébe van zárva az Azgard istenek királyának, Odinnak a fia, Thor. Erre azért került sor, mert a királynak elege lett a fia viselkedéséből, és így egy másik testben elvesztette az emlékeit.
Május 13. - Priest
Szintén képregény adaptáció a Priest is. A történet egy harcos papról szól, aki ellenszegül az Egyház törvényeinek, hogy egy fiatalseriffel, valamint egy gyönyörű papnővel levadásszon egy renegát vámpírbandát, még mielőtt azok a pap unokahúgát vámpírrá változtatják.
Május 19. - A Karib tenger kalózai:Ismeretlen vizeken
Jack Sparrow és Barbarossa kapitány újra hajóra szállnak. A cél ezúttal az ifjúság forrásának felderítése. Azonban nem egyszerű feladat ez, eddig senkinek nem sikerült megtalálnia. Hamarosan arra is rá kell jönniük, hogy nem csak ők, hanem Feketeszakáll és lánya szintén a kincs után kutatnak.
Május 27. - Kung Fu Panda:The Kaboom of Doom
Po és mesterei, Tigris és Shifu az Őrjöngő Ötös többi tagjának társaságában ismét Kínába utazik. Meg kell állítaniuk Shent, a legyőzhetetlen harcost, mielőtt még elpusztítja Kung Fu-t. Az utazás lehetőséget ad a kis csapatnak arra is, hogy Po rejtélyes múltjának titkaira fényt derítsenek.
Június 3. - X-Men: First Class
A film a 60-as években játszódik, a középpontban pedig a fiatal, 20-as éveikben járó Charles Xavier és Erik Lehnsherr lesznek. Megtudjuk hogyan ismerkedtek meg, hogyan került Xavier tolószékbe, és hogyan álmodták meg közösen azt a szép, utópisztikus jövőt, melyben az emberek és a mutánsok boldogan élnek egymás mellett. És persze a lényeget, vagyis azt, hogyan lett belőlük X Professzor és Magneto, valamint hogyan hozták létre az X-Men-t.
Június 8. - Super 8
1979-ben a hatóságok lezárják Nevadában a rejtélyes 51-es körzetet, az ott található összes földönkívüli masinát és sumákoló űrlényeket szépen bekasznizzák az arra járó vonatba, hogy elszállítsák új helyszínre. Persze, semmi sem ilyen egyszerű. A mozdony leáll, a baleset miatt a vagonok tartalma elszabadul...
Június 17. - Zöld lámpás
A Green Latern egy csoport, amely az intergalaktikus békéért felel. Gyűrűjük segítségével különböző szuperhatalmat birtokolnak. Azonban a világegyetemet célpontjába veszi Parallax, a világ sorsa legújabb tagjuk kezében van, aki az átlagemberek sorából került a Green Lantern csoportba.
Június 24. - Rise of the Apes
A Rose of the Apes A majmok bolygója című film előzménye lesz.
A Rise of the Apes a mai San Franciscóban kezdődik, és a géntechnológia fejlődésével kapcsolatos aggodalmaknak ad szabad utat. Genetikai kísérletek során ugyanis sikerül intelligens lényekké változtatni a majmokat, de hamarosan kiderül: két dudás nem fér meg egy csárdában.
Június 24. - Verdák 2
Villám McQueen Kipufogó-fürdőbeli versenycsapatának új főnöke Matuka lesz. A csapat egy világkörüli bajnoki futamra készül, amely verseny 5 országban zajlik és az autóversenyzés széles skáláját felvonultatja. Az öt versenyhelyszín kedvéért a csapat Japán, Németország, Olaszország, Franciaország és Nagy Britannia tájait járja majd körbe. De nem csak a versenyzésről fog szólni a történet. Matuka, aki szeret lódítani és hajlamos a túlzásokra, ezúttal valóban megmenti egy brit titkosügynök Aston Martin életét, de ezt senki sem hiszi el neki.
Júlis 1. - Transformers: Dark of the Moon
Optimus fővezér vezetésével az Autobotok újra akcióba lépnek, és felveszik a harcot az Álcákkal, akik a vereség után bosszúra készülnek. Az új filmben az Autobotok és az Álcák az USA és Oroszország közt zajló vetélkedésbe is belekeverednek, ami könnyen háborúba taszíthatja a két nemzetet – Sam Witwicky pedig kénytelen lesz robot barátai segítségére sietni. Mindkét oldalon lesznek új karakterek, a gonoszok oldalán például Sokkoló (Shockwave), aki Cyberton uralkodoja volt, amig az Autobotok és Álcák egymással háborúztak a Földön.
Július 15. - Harry Potter és a halál ereklyéi 2.
Eljött hát a vég kezdete, amikor Harry, Ron és Hermione visszatér Roxfortba, hogy megtalálják és végleg megsemmisítsék a horcruxokat. Ám amikor Voldemort nagyúr rájön, miben mesterkednek, megkezdődik a legnagyobb és a legutolsó csata köztük. A világ pedig már soha többé nem lesz olyan, mint régen...
Július 22. - Amerika kapitány: The first Avenger
Steve Rogers a nácik európai ténykedését látván úgy döntött, beáll a seregbe és felveszi a harcot ellenük. Gyenge testalkata miatt katonai szolgálatra  alkalmatlannak tartották és elutasították. Chester Phillips tábornok felajánlotta a fiúnak, hogy részt vehet egy Újjászületés Hadműveletnek nevezett kísérletben. Hetekig tartó kísérletezés végén a kutatást vezető Reinstein professzor beadta Rogersnek a titkos szérumot, melynek hatására izomzata és intelligenciája is hatalmasat fejlődött. A három hónapos kiképzés végén Amerika kapitány névvel megkapta első küldetését, melyben felavathatta elpusztíthatatlan pajzsát is.
Július 29. - Cowboys and Aliens
A helyszín egy álmos arizonai városka 1873-ban, amelyet idegen lények támadnak meg. A helyi cowboy-oknak, törvényen kívülieknek és apacsoknak össze kell fogniuk a betolakodók ellen. Reménységük egy titokzatos idegen, aki talán tud valamit a lényekről, és egy vaskezű lovassági ezredes.

Az biztos, hogy lesz egy-két gyöngyszem köztük, és lesz olyan ami már most halálra van ítélve. De reméljük a legjobbakat, és, hogy minél több jó filmet láthatunk jövő nyáron.

blastr

3 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr712430243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2010.11.07. 22:13:30

Rise of The Apes. Azt nagyon várom. A többi nem ér egy irgalmas kiáltást.

solymosgyu 2010.11.08. 11:59:52

örulok a karib-tenger kalózai 4-nek. Ma láttam a második részt. Jó volt. A zöld lámpás meg ha jol megfilmesítik akkor jó. Pallarax a végtelen válságban van. Az egészet meg kéne filmesíteni. Kulonben semmit nem ér.

Vaandor 2010.11.11. 16:14:08

Nézegettem közben a linkeket is...
A HP-filmeket már a kezdetekben sem követtem, hiába voltam nagy rajongója a könyveknek. Talán a 2-est meg a 3-ast láttam, elég volt, tán még sok is.

DE!
Ez a poszter odab@sz! Nem kicsit borzongtam meg rajta.
Aztán még egyszer, mikor a háttér is feltűnt (napkelte).
süti beállítások módosítása