Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

20 Marvel képregényhős steampunk stílusban

2010.12.03. 07:30 :: Dot hugi

Hallott valaki már az Union of Superlative Heroes-ról? Nagy esély van rá, hogy nem, pedig olyan hírességek tartoznak bele, mint Marquis  Le Bat, Phineas Fleetfoot és Getleman Mint. Chet Phillips döntött úgy, hogy a leghíresebb szuperhősöket átalakítja, és külsejükhöz híven, átkereszteli őket.

A művész 20 hőst alakított át úgy, hogy megfeleljenek a steampunk szabályainak, de nem állt meg egyszerű rajzoknál. Készített egy 20 darabos gyűjteményt ezekből a rajzokból, amik sorszámozva vannak, sőt leírta a háttértörténetet is, persze a viktoriánus kornak megfelelően.

Gentleman Mint-ről például így írt:

Robert Stevenson egy londoni tudós és feltaláló volt, igazi zseni. Egy kísérlet közben azonban megsérült, és a testére ömlő anyag zölddé változtatta és izmait is megnövelte. A férfi ereje és sérthetetlensége a vaséval vetekedett. Bár kissé szörny-szerű lett a külleme, mindig betartotta a szabályokat és soha nem gyilkolt.

 

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: steampunk

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr462489366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása