Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Qui-Gon visszatér

2011.01.21. 10:53 :: locutus

A sci-fiben minden lehetséges. Még az is, hogy egy színész felülkerekedjen egy szerepe iránt érzett utálaton, és újra a bőrébe bújjon. Liam Neesonnal is ez történt: bár saját bevallása szerint gyűlölte Qui-Gon Jinn szerepét, A klónok háborújában mégis vállalta a karakter szinkronizálását.

Az ír színész 1999-ben játszptta el a szerepet a Baljós Árnyakban, ahol saját bevallása szerint a sok trükkfelvétel miatt "úgy éreztem magam, mint egy játékbaba". A szerep olyan kellemetlen volt neki, hogy egy ideig a visszavonulás gondolatával is foglalkozott - szerencsére ezt nem váltotta be. És most visszatér ehhez az ominózus szerephez, melyeket a sorozat január 28-ai és február 11-ei (az amerikai Cartoon Network csatornán) láthatnak a nézők.

Természetesen nem támasztják fel: a Jedi-mester tanítványának, Obi-Wan Kenobinak látomásaiban fog felbukkanni, és valószínűleg a filmben megszokott bölcs tanácsadó szerpe jut neki - tehát nem valószínű, hogy kitér Anakin Skywalker sötét jövőjére.

Neeson azzal indokolta visszatérését, hogy:

Gyerekkoromban a cowboyok voltak a példaképeim: erősek, rejtélyesek, és szinte mindig dicsőségesen lovagoltak el a naplementébe. A mai gyerekeknek a Star Wars jelenti ugyanezt. A részese akartam lenni ennek.

Hogy ez hogy sikerült? Egy hét múlva megtudhatjuk!

Empire Online

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr822602074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása