Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A Galaktika legnagyobb szépségversenye

2011.06.03. 14:38 :: Zanphagras

A Könyvhét apropóján különleges akciót hirdet a Galaktika. Keressük a Galaktika arcát! Olyan kedves és csinos fiatal hölgyeket várunk az Allee Bevásárlóközpont melletti standunkhoz, akik készen állnak a megmérettetésre! Nem kell mást tenni, mint felkeresni a standot, pózolni egy könyvvel és lefotózni vagy lefotóztatni okosan felszerelt eladónkkal. Utána a versenyzőkre egy héten át szavazni lehet majd itt, az sf.blogon, valamint a Galaktika és a Booker facebook oldalain, a nyertes pedig a Galaktika Hivatalos Arca lesz, és számos értékes nyereményben is részesül! Lányok, hölgyek, mindenkit várunk az Allee mellett, a Metropolis Media faházánál!

Az akció az Allee melletti standunkon, szombat reggeltől vasárnap este 19.00ig tart, eddig várjuk a lelkes jelentkezőket!

2 komment

Címkék: program művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr112954266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zanphagras 2011.06.05. 01:11:12

További információk az info@galaktika.hu címen kérhetők.

kuszanész 2011.06.07. 15:51:31

Galaktika hivatalos arca.....nos erre kíváncsi vagyok, leszek...
Gyu úgyis gyerekesnek mínősítette a magazint.
Felnőtesebbnek szeretné...akkor hajrá!!:))))))
süti beállítások módosítása