Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Könyvhét reporting in - Allee, day one

2011.06.03. 06:00 :: Zanphagras

Idén is kint van a Metropolis Media, a Galaktika magazin és rengeteg minőségi könyv kiadója az Ünnepi Könyvhéten, két helyszínen: a Vörösmarty téren és az Allee bevásárlóközpont oldalában. Helyzetjelentés, első nap.

8:12. Csavarhiány. Nem, ez csak egy legyőzendő nehézség a napistentől.

8:26. Csavar helyett botocska is megteszi.

8:33. Törött botocska helyett fémeszközzel kiegészíteni a pavilon tetőzetének kitámogatását. Könyvpakolás. Szimultánozás dilemma: sakkal már megy, pakolás és kiszolgálás nehezebb. Megoldjuk!

10:38. Új csavarok érkeznek a szervezőktől, beszerelésre kerülnek. Tiszteletre méltó dolog ez, de legközelebb nem szerelünk másfél órát.

11:22. Időjárás előrejelzések befutnak. Eső? Milyen eső? Nem lesz itt eső.

13:00. A kép magáért beszél. Nem eső ez, csak kicsit, khm... nem száraz az időjárás.

14:50. Hőseink a faház rejtekében bujkálnak a könyvekkel, védelmezve azokat a... nem száraz időjárástól.

16:01. Még mindig.

Kim Stanley Robinson Árral szembenje a legtalálóbb kötet ehhez a csekély szárazanyagtartalmú léghullámhoz. Forrón ajánljuk, nem esőben.

18:11. A helyzet nem feladása számtalan előnnyel jár. Például nincs föladva! Az árulás folytatódik, Júdásaink és egyéb áruló létformák még nem száraz időben is várják a kedves vásárlókat. Ennek hatására térgörbítők installálva, azaz a mi standjaink fölött nem esik az eső. Írd és mondd. Legfeljebb nem olyan száraz az időjárás. És emellett beszélgetni is kiválóan lehet, mi sem bizonyítja jobban, mint Újbuda kulturális alpolgármesterének megtisztelő társasága - akinek ezúton is köszönjük a jelenlétet.

Misszió végleírása:

Minden időjárásbeli és egyéb körülmény dacára örömmel közöljük, hogy a könyvheti program népszerűsége töretlen, több száz ember látogatott ki csak erre a helyszínre, minden felhő és nem-szárazság ellenére, ez pedig bizakodásra ad okot: az embereknek igenis igénye van minőségi könyvekre, szórakozásra és kultúrára. Csak így tovább, Magyarország, találkozzunk holnap is!

Zanphagras, misszióvezető, over and out

 

Szólj hozzá!

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr422953067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása