Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Könyvhét, Allee helyszín, június 4 - reporting in

2011.06.05. 00:04 :: Zanphagras

Dübörög a 82. Ünnepi Könyvhét, és hiába a Vörösmarty tér az események fő központja (dedikálások szombaton, vasárnap...), a Galaktika Allee melletti standján is zajlottak az események. Hogy mi is történt? A misszióvezető mai jelentéséből minden kiderül.

Misszió kód: GAL-061

Helyszín: GPS: 47.473963, 19.048854. Budapest, Allee Bevásárlóközpont melletti Galaktika stand.

Misszió időtartam: Day Three, június 4, 9:00 GMT+1, 19:30 GMT+1

Misszió leírása:

9:25 Kipakolás vége. Szépek az új könyvek. McDevitt Az ördög szeme kékje feldobja a sorozat trikolórját.

9:39 Nem bambulunk tovább McDevitt könyvére. De jól néz ki a 27 képtelen történet is...

10:00 Vége a bambulásnak, tömegek érkeznek. Szerencsére segítség is érkezett velük, egyedül problémás lett volna a hibátlan, gyors kiszolgálás.

10:39 Ordas meleg alakul ki a frontvonal fölött. Vajon ez egy Napvihar? Nem tudni, de akár az, akár nem, nagyon nagy a forróság. Az emberek nem is nagyon mozognak. Én viszont igen. Én, robot.

11:50 A Galaktika Arca internetes szépségverseny első versenyzője fotózkodik!!! Öröm lengi be a faházunkat. Meg 42 fokos meleg.

12:43 A Felderítés jelentése alapján Zala megyében már monszun van és jégeső. Ó, csak ne most, nehéz Árral szemben könyvespultot működtetni! Veszélyben a misszió. Segéddel masszívan fújni kezdünk délkelet felé, hogy visszatartsuk a felhőket. De ehhez kevesen vagyunk. Feltételezettek az égben, most segítsetek.

13:00 Második segéd érkezése. A kedves emberekért, akik utánpótlásként a frontra jönnek, nagy hála.

14:46 A meleget néha szél enyhíti. Forró szél. És jönnek a felhők. És szerencsére, az emberek is. Sokan! Nagyon sokan. Ez jó.

15:33 Nos, konklúziók: McDevitt és Lukjanyenko új könyvét már nagyon várták. Fogy, mint a cukor! Sőt, hiába véres a 27 képtelen történet borítója, hihetetlenül tetszik a szebbik nem képviselőinek. Urak, csak óvatosan! Ahogy az indián közmondás mondta, "Sötétedés után minden macska párduc".

16:29 A Galaktika zászlóját átvittük a mi lőállásunkkal szemközti sátorba, ahol, mit ad Isten, pont székelyudvarhelyi illetőségű kürtőskalácsos műhely működik. Beszélgetés, a készítés-sütés megfigyelése és termékminta-csere után most azonnal leszögezzük, hogy a galaktika legjobb kürtőskalácsát itt lehet beszerezni, méghozzá a legkedvesebb készítőktől széles ez univerzumban. Erősen és tiszta szívvel javasoljuk mindenkinek, aki az Allee frontra térül! És - szerencse, vagy a Sors keze - pont a Galaktika standdal szemben találhatók meg! Kötelező és fahéjas. Ez a mi javaslatunk.

17:44 Felhőzetileg nem vagyunk biztatva. De minden izgalom dacára nem esett eső. Köszönjük, Szilárd.

19:10 Már az elpakolás gondolatával kacérkodva ültünk, amikor megérkezett a misszió tábornoka, aki ráadásul ma ünnepelte a születésnapját. Ezúton is nagyon boldogat és még sokat neki belőle! 

Misszió végkövetkeztetések: 1. A kürtőskalács egy áldott jó dolog. 2. A Galaktika Arca szépségverseny népszerű és jó kezdeményezés, már az első nap után több versenyző ringbe szállt. 3. Jack McDevitt és Szergej Lukjanyenko közkedvelt Magyarországon. Igyekezni kell őket importálni dedikálni ASAP. 4. Az eső nem esik, ha a Galaktika stand dolgozói elfújják.

Köszönjük mindenkinek a látogatást, a kürtőskalácsot, a bátor jelentkezőknek a szépségversenyzést, a beszélgetéseket! Öröm, hogy ennyien kíváncsian a Metropolis-Galaktika standra, még a főhelyszíntől távol is. Mindenkit sok szeretettel várunk még vasárnap az Allee-nál és a Vörösmarty téren! Hétfőn pedig a Vörösmarty tér tartja a frontot. Találkozzunk! Még vasárnap várjuk a bátor hölgyeket is egy kis fotózkodásra, hisz tovább keressük a Galaktika arcát!

Külön köszönet illeti Kaszai Tamást valamint Gondán Arit a bravúros fotósmunkáért és minden egyéb segítségért.

Allee misszióvezető signing off, over and out

Szólj hozzá!

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr702957970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása