Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Immortals: beharangozó

2011.06.21. 15:43 :: kicsimate_galaktika

Egy régi hiányosságunkat pótolva összegezzük az eddigi információkat a közelgő ősz (mondjuk ezt júniusban leírni kicsit szentségtörés...) egyik legjobban várt filmjéről, az Immortals-ról.

Aki még nem fáradt bele a görög mitológia reneszánszába, az biztos hallott már Tarsem Singh új filmjéről. November 11-e a tengerentúli premier napja, így ebből kikövetkeztethetjük, hogy nagy valószínőséggel karácsony előtt mi is részesülhetünk a vizuális orgiában. És AZ lesz, ez egész biztos (aki látta a rendező előző alkotását, az tudja, miről beszélek).

Íme a trailer:

"A 300 producereitől" - hirdeti az előzetes. És nagyon úgy fest, hogy valóban láthatunk majd stílusjegyeket átemelve, de az is látszik, hogy  barokk festmények hangulatát megidéző freskókat is kapunk.

Mielőtt nagyon belelovalnánk magunkat, nem kell nagyon megerőltetni emlékezetünket, és beugorhat a Titánok harca, mint a közelmúlt legnagyobb csalódása. A mitológia ilyen szintű megalázását még egyszer nem tudnánk elviselni, akkor már inkább megnézem újra-és újra a Heroes of Might and Magic 3 intróját...

A főszereplő Henry Cavill (Thészeusz) nem lehet teljesen ismeretlen a fantasy-ban jártas filmrajongók számára (Trisztán és Izolda, Csillagpor), mellette pedig itt lesz a mindig jó John Hurt (Zeusz), a másodvirágzását élő Mickey Rourke (Hüperion) és a Slumdog Millionaire-ből megszeretett Freida Pinto (Phaedra).

Végezetül pedig nyugtassuk szemeinket ezeken a gyönyörű, a görög vázafestészetet reprodukáló karakterposztereken is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr493003487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása