Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Galaktika Arca Szépségverseny - közönségszavazás eredményhirdetés

2011.07.01. 14:54 :: Zanphagras

Tegnap véget ért a közönségszavazás a Galaktika szépségversenyén éjfélkor, szavazatszámlálónk időt nem kímélve összesített és számolt, és megszületett az eredmény, amit most közölnénk is. Dobpörgés garantált, ugyanis az első helyezett a Pörgést kezében tartó 14-es versenyző! Második helyezettünk kínai gongszóval vonul be, ugyanis ő a 12-es számú hölgy, Kína Metagalaktikával. Harmadik helyezettünk akár itt a szerkesztőségben is fotózkodhatott volna, olyan kiterjedt gyűjteménye van, ő pedig nem más, mint a 15-ös versenyző!

Gratulálunk a helyezetteknek - és gratulálunk az összes résztvevőnek és indulónak, hogy segítettek megmutatni a szépséget a sci-fiben (illetve inkább sci-fivel)! A verseny igen szoros volt, és a bíróknak - a kedves szavazóknak - nem volt könnyű dolga.

A nyertesekkel rövidesen kapcsolatba lépünk. Köszönjük a színvonalas versenyt, Hölgyek! (A Teremtőnek pedig azt, hogy a galaxisban pont Magyarországon pottyantotta le a legszebb lányokat...)

2 komment

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr843030268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Cube 2011.07.01. 16:10:39

A sorrend szerintem tökéletes! Szépek a lányok és remek könyveket választottak a fotózáshoz. A 15-ös versenyző képét látva megnyugodtam, hogy nem csak nekem van kisebb könyvtáram itthon (küszködöm is a polchiánnyal :D ) és nem csak az a rengeteg könyv szívderítő látvány.

kuszanész 2011.07.03. 18:09:54

A szépek kiválasztva....és van további cél is velük?
süti beállítások módosítása