Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Akira - új rendező, új költségvetés, új határidő.

2011.07.18. 11:34 :: kicsimate_galaktika

Rendeződni látszanak az élőszereplős Akira film körüli hercehurcák. A már több éve húzódó előkészületi procedúrák újabb stádiumba léptek, aminek eredményeképpen lecserélték a rendezőt és kijelölték a bemutatás évét.

Ráadásul Keanu Reeves is kiszállt a produkcióból - talán ráébredt, hogy már nehezen játszhatna el egy huszonéves kamaszt. A Warner Bros. régi terve, miszerint két filmet forgatnak le 250 millióból a kukába került: maradt egy filmterv, 90 millióval. Az eddig emlegetett lehetséges direktorok (Ruairi Robinson, Albert Hughes) helyett a nevető harmadik pedig egy barcelonai fiatalember lett. Az új rendező Jaume Collet-Serra, aki egy B-kategóriás horrorral kezdte pályafutását (Viasztestek), de az elmúlt években már színvonalasabb műveket tett le az asztalra (Az árva, Ismeretlen férfi). Az egyik legismertebb cyberpunk alkotás élőszereplős verziója 2013-ra készül el. Hisszük ha látjuk - de igazából hinni nem akarjuk, látni meg főleg nem...

kicsimate

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr43076503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2011.07.18. 15:05:25

A tudományos cikkek lesznek? Vagy a galaktika oldaljára dobtátok őket?

solymosgyu 2011.07.18. 15:05:26

A tudományos cikkek lesznek? Vagy a galaktika oldaljára dobtátok őket?

kicsimate_galaktika 2011.07.18. 15:26:03

@solymosgyu: galaktika.hu-n vannak tudományos hírek, de itt is lesznek, csak szabadságon van a tudományos szerkesztő:)

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.07.18. 16:42:37

@solymosgyu: egyfelől egyetértek veled, másfelől viszont azzal a sok-sok csillagásszal, mérnökkel és matematikussal is egyet kell értsek, akik szerint a science fiction nagyon is fontos a holnap világa szempontjából, és amellett, h szórakoztató közelebb is hozza az átlag civilt a tudományhoz.
Erről a filmről meg... egy klasszikushoz mindíg veszélyes hozzányúlni (főleg a páriz hiltont fejbeszigonyozós viasztestes rendező neve láttán kezd leverni a hideg verejték...)

kicsimate_galaktika 2011.07.19. 09:18:17

@mrbloodbunny: ráadásul abban a filmben a fejbeszigonyzós a legjobb jelenet...:)

A Nagy Villamos 2011.07.21. 10:40:38

@kicsimate_galaktika: Hát igen, ez pontosan így van! De még az sem lenne jó, ha nem perrizhiltonnyal csinálják.
süti beállítások módosítása