Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Napi kedvcsináló + trailer: The Dark Knight Rises

2011.07.19. 15:00 :: kicsimate_galaktika

Felejtsük el egy rövid időre az idei nyár blockbustereit, és vigyázó szemeinket 2012 júliusára vessük. Ugyanis tucatnyi kamu-előzetes és fan-videó után pár órával ezelőtt a hivatalos Batman teaser trailer is napvilágot látott!

Christopher Nolan igazán csúcsra járatta a denevérember-franchise-t: szerzői trilógiájának befejező epizódját óriási várakozás előzi meg. Mi is elfogultak vagyunk, és szúrós szemmel tekintünk azokra az eretnekekre, akik még mindig abban a révületben élnek, hogy A sötét lovag Heath Ledger halálának köszönheti népszerűségét. Ez nem A Holló és Brandon Lee esete, kérem szépen.

Nézzük az első hivatalos előzetest:

Hatásos darab annak ellenére, hogy a képek fele az előző két részből lett bevágva - de indokolt, hogy a trilógia lezárása előtt egy kis összegzésen átessünk. Talán emiatt is vérprofi ez a teaser: éppen annyi újdonságot csepegtet, ami felkelti érdeklődésünket és ami a fanatikusokat lázba hozza. A vágás is példaértékű, és úgy fest, Hans Zimmer megint nagy dobásra készül.

Az első plakáttervek és a trailer alapján úgy érezzük, hogy a The Dark Knight Rises merít majd Nolan előző filmjéből, az Eredet-ből is. De nem csak hangulati és vizuális hasonlóságokra számíthatunk, hiszen a rendező hozza magával kedvenc színészeit: Tom Hardy (Bane), Joseph Gordon-Levitt (John Blake) és Marion Cotillard (Miranda Tate) is szerepel ebben az epikus lezárásban.

Elöljáróban ennyit, mindenkinek kellemes várakozást!

kicsimate

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr893080153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Nagy Villamos 2011.07.21. 12:07:23

Hát, azért a Sötét Lovag elég lapos volt a Beginshez képest. Egyértelmű: ha Heath Ledger szegény nem hal meg, ezt a filmet előbb elfelejtjük, mint a Harry Potter és a bölcsek kövét, Nolan ide vagy oda.

A Nagy Villamos 2011.08.03. 11:54:36

@kicsimate_galaktika: héhéhé. Ami lapos, az lapos, hiába Nolan.
süti beállítások módosítása