Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Caprica - vadonatúj sorozat a Viasat 6-on!

2011.07.20. 07:00 :: Zanphagras

A Caprica, egy vadonatúj sorozat, mely a 'Battlestar Galactica – Csillagközi romboló', kultikus sci-fi sorozat előzményeit dolgozza fel. Elmeséli, hogy mi vezetett az emberiség, vagyis a Tizenkét Kolónia pusztulásához. A történet több, mint ötven évvel a Csillagközi romboló előtti időkben játszódik, és kevésbé koncentrál a sci-fi elemekre, inkább az emberi kapcsolatok és konfliktusok kerülnek előtérbe. A Caprica két család életét mutatja be, az Adama-két és a Graystone-okét, a technológiai áttörés hajnalán, amikor a békében élő Tizenkét Kolónián létrehozzák az első cylont.

A sorozat részeit július 14-től, minden csütörötkön 21:25-kor láthatjátok a VIASAT6-on!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr163080692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2011.07.20. 08:22:23

Ezt elkaszálták. Rossz volt az infó. galaktika.

AlexWolf 2011.07.20. 08:54:53

@solymosgyu: Igazság szerint nem csoda, hogy elkaszálták, már több mint fél éve.

Gukker 2011.07.20. 10:29:50

@AlexWolf: Ja, gyakorlatilag sc-fi díszletes Dallas.

A Nagy Villamos 2011.07.21. 10:45:17

@solymosgyu: Miféle rossz infó, ember? Az tény, hogy a sorozatból nem csináltak második évadot ("elkaszálták"), de ebben a bejegyzésben semmiféle téves infó nincsen. Szedd össze magad.

@AlexWolf: Én szerettem, de ez szubjektív. Tény, hogy úgy indult, mintha kicsit ifjúsági, kicsit családi, kicsit háborús, kicsit krimi, egyszóval kicsit minden, de igazából semmi akarna lenni, de a harmadik epizód után, amikor felpörögtek a dolgok, akkor már egy igazán szerethető kis sorozat volt. NAGYON megnéztem volna, hogyan fut tovább.

@Gukker: És a Dallasból egy részt sem néztél? :)
süti beállítások módosítása