Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

HoldfényCon augusztusban!

2011.07.26. 17:15 :: Zanphagras

Ha megkérdezel egy SF rajongót, hogy hol is lehet találkozni egy helyen Darth Vaderrel, Boba Fettel, na'vikkal, cylonokkal vagy Yagami Lighttal, a válasz egyszerű. El kell menned egy cosplay rendezvényre! Irány a HoldfényCon!

Bizony, a HoldfényCon minden fantasy, sci-fi, anime és mangarajongó álma: itt tényleg belefuthatunk démonokba és inkvizítorokba, space marine harcosokba vagy csinos (de halálos!) vámpírhölgyekbe vagy Mal Reynolds legénységének tagjaiba egyaránt. Van egy jó hírünk: az ország egyik legnagyobb ilyen rendezvénye nagy sebességgel közeledik: augusztus 27-28 a dátum, helyszín pedig a Millenáris lesz. Aki még nem kezdte el készíteni a jelmezét, jobb hát, ha belefog! 

Emellett idén a Galaktika is képviselteti magát a HoldfényConon: fantasy és sci-fi regények garmadájával várjuk majd a kedves érdeklődőket (Csubakkára számítva még vuki tolmácsunk is lesz)!

További részletek a HoldfényCon hivatalos honlapján.

3 komment

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr123101475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2011.07.26. 18:13:09

én sf rajongó vagyok, de nem akarok találkozni ezekkel a fantasy karakterekke

pedig fantasy rajongó is vagyok

gibbonsatellite 2011.07.26. 18:17:19

@endike: semmi baj, majd akkor otthon rajongsz tovább!

A Nagy Villamos 2011.07.27. 10:03:52

@gibbonsatellite: Jól beszélsz! Én a magam részéről inkább elmegyek, mert a magam részéről szívesen találkoznék a szexi vámpírlányokkal valamint vonzó, miniszoknyás animehősökkel, nem is beszélve az 501-es Légió rohamosztagosaival...
De lehet, hogy velem van a baj. :)
süti beállítások módosítása