Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A nap képe: Fészkontroll

2011.08.15. 15:45 :: Zanphagras

A számítógépes játékok és a szerepjátékok szerelmesei egyből tudják, mit látnak: bizony, az Elder Scrolls sorozat legutóbbi három sikerjátékából kivágott arcokat. Legalul a Morrowind 2002-es arcképei, középen az Oblivion 2006-os termése, legfelül pedig az ősszel megjelenő Skyrim alakjai láthatók. A kép már azért is nagyon tanulságos, mert nagyon hatékonyan szemlélteti, milyen ütemben fejlődnek a számítógépes játékok és grafikák. Nagyobb méretű képért kattintson IDE!

És ha figyelembe vesszük a tényt, hogy az előző két játék becsületesen agyonhajszolta a megjelenésükkor legerősebb kereskedelmi forgalomban levő gépeket (és jó eséllyel a Skyrim is ezt fogja tenni), hogy ezek az arcok mozogjanak és rendesen működjenek is (bár a Morrowindben ez még nem igazán volt jelentős), eljutunk egy felismerésig: bizony, a z a számítógép, amire már legyintünk, mondván "tíz év óta semmi látványos fejlődésen és technológiai ugráson nem ment át, igenis elképesztően fejlődik.

Nézzünk azért egy trailert is, hogy lássuk, mi fogja alaposan megizzasztani gépeinket, ha úgy döntünk, hogy nekünk igenis Skyrim KELL.

Képek forrása: kotaku

Szólj hozzá!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr403155693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása