Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Az 500 éves vámpír bevallotta tettét

2011.08.17. 09:54 :: Zanphagras

A vámpírok mindenütt ott vannak! De most tessék elfelejteni a True Blood vagy a Twilight, vagy akármelyik képregény vámpírjait. A való életről beszélünk. És hogy mennyire igaz ez az állítás, azt rendőri iratok is alátámasztják, ugyanis nem rég sikerült elkapniuk egy vámpírt, természetesen éjjel.

Egy a Texas-állambeli Galveston Megyei illetőségű lakost, bizonyos Lyle Monroe Bensleyt ugyanis elfogták a rendőrök. A vád ellene betörés és erőszakos cselekedet kísérlete - szemfogakkal. Beosont egy számára ismeretlen nő lakásába, a hálószobába, ahol morogva és sziszegve megtámadta.

Megkísérelte az ébredező nőt kivonszolni a lakásból, de alulmaradt a küzdelemben: a lánynak sikerült leráznia magáról, és kihívni a rendőrséget.

A hatóságok a ház parkolójában találtak rá, ahol sikoltozott és könyörgött nekik, hogy kötözzék le - a nemeslelkű vámpír ugyanis attól tartott, hogy túlszívja magát erővel, elveszti emberi mivoltát és lemészárolja a rendőröket.

Letartóztatása után, a kihallgatás folyamán Bensley elmondta: ő egy 500 éves vámpír, és valóban megtámadta a szóban forgó hölgyet, ugyanis táplálkoznia kell. Ez már önmagában is nyugtalanító információ egy bizonyíthatóan 19 éves fiú szájából, és az sem csökkentette a felzaklató hatást, hogy az esemény folyamán egy szál boxeralsóban cselekedett a nemes vámpír.

A harapás egyébként sikeres volt, így egy darabig előfordulhat, hogy nem kell aggódni attól, hogy Bensleynek táplálkoznia kell. Az áldozat nem kért kórházi ellátást.

Vámpírkultuszok szerte a világban bukkantak fel és tűntek el, ráadásul több közülük szintén komolyan vette önmaga vámpirizmusát, és több gyilkosság köthető ilyen "klánokhoz". De hogy valaki második Edward Cullennek tartsa magát... na, az a nem-mindegy kategória győztese.

rawstory.com

4 komment

Címkék: zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr983159700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2011.08.17. 14:32:15

ez szornyű. Meg kéne tudni hogy a világ más pontjain is vannak e? Ha csak amerikában akkor el kéne szigetelni őket. Kitiltani őket azonnal a világgazdaságból.

Zanphagras 2011.08.19. 13:50:27

@solymosgyu: Abszolúte egyetértek... sajnos vannak sok más helyen is, Németországban és Lengyelországban népszerű az ilyesmi.

solymosgyu 2011.08.19. 14:32:45

Igen. Koszi a választ.
süti beállítások módosítása