Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

SF: kész rablás

2011.08.18. 16:58 :: Zanphagras

Vannak bankrablók harisnyával vagy símaszkkal, és vannak sci-fi hősök. Hősök, akik nyilvánvalóan kifogytak a pénzből, és úgy döntöttek, a társadalom óvó keretei már képtelenek őket megtartani, nem elég a segély, az életnek vége... Bűnözni kell... de hogy a kirabolt üzlet alkalmazottja meddig fogja a hasát a röhögéstől, azt csak találgatni lehet.

A Wisconsin állambeli Rib Mountains városkában két ember kirabolt egy Wendy's üzletet pár nappal ezelőtt, és az egyikük úgy nézett ki, mint... nos, mint a férfi a nyitóképen. Mivel csak az egyikük öltözött tini nindzsa mutáns teknőcnek, a koncepció jellegű tevékenységet kizárhatjuk. De hogy jut eszébe ezzel röhögtetni az alkalmazottakat, amikor azok amúgy is labilis érzelmi állapotban vannak a rablás tényétől?!

Minden esetre is, mi azt sejtjük, hogy igazából nem egy tini nindzsa mutáns teknőc volt a tettes, mert akkor egy Pizza Hutot raboltak volna ki.

De nem ez a teknőc az egyetlen megszorult sf hős, aki rablásból tartja fenn magát. A sötét lovag, Batman látható az alábbi videóban, amint egy taco gyorséttermet pakol ki. Nyilván, mivel manapság nagyon drága a taco, jó árat lehet érte kapni a feketepiacon is.

A mai utolsó sf szereplő, aki bankot rabol, nem más, mint a vén sziszegő, Darth Vader. Ő egy Long Islandi bankot fosztott ki, méghozzá nem fénykarddal, hanem pisztollyal, ami alapból elég fura dolog, dehát, sith happens.

Az egyetlenegy szépséghibája a dolognak nem is a fénykard hiánya, hanem a terepgatya, amit robotikus végtagjaira húzott a nagyúr.

Úgyhogy azt javasoljuk, ha Darth Vaderekkel, Batmanekkel vagy egyéb sf hősökkel találkozik a kedves olvasó (és éppen nem a HoldfényConon vesz részt), akkor tegye tarkóra a kezét, és virítsa a zsozsót. Mi legalábbis 7-szer is meggondolnánk, mit teszünk.

blastr.com

2 komment

Címkék: zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr73163143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.08.18. 19:02:08

ha belegondolunk elég okos húzás szuperhősnek (középkori lovagnak, lady gagának stb) öltözve rabolni, hiszen lehet, hogy feltűnést kelt, de max mindenki megmosolyogja ill. valami új viral reklám forgatását sejti, szal magyarul le se sajnálja senki

Zanphagras 2011.08.18. 21:18:00

@mrbloodbunny: mondjuk ezek az emberek szerintem eddig a godolatig SOHA el nem jutottak... hanem veszedelmesen és irreverzibilisen hülyék... amellett, hogy a húzás tagadhatatlanul zseniális.
süti beállítások módosítása