Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Underworld 4: a forgatás javában zajlik!

2011.08.19. 15:28 :: Zanphagras

Újabb csillag tűnt fel az égen azok számára, akiket visszariaszt a megértő és kedves csillámvámpír (Alkonyat&társai) jelensége: ez pedig az Underworld 4 című, javában készülő film, ami - szerencsére - nem a kissé neccesen elsült Rise of the Lycans, hanem az Underworld 2 folytatása.

Ez azért is jó, mert így sokkal több lövöldözésre és vámpír vs. vérfarkas vs. emberi elit katona harcra számíthatunk, mint a Rise-ban. Annak is örülünk, hogy megtartották azt az egy dolgot, ami jó volt a harmadik epizódban - ez pedig Bill Nighy (a Karib-tenger kalózainak Davy Jones-a), aki a szenvtelen, ízig-vérig rohadék vámpírfejedelmet alakítja.

A történet Selene (Kate Beckinsale), ami kedvenc latexruhás vámpírorgyilkosunk ébredésével indul. Kicsit mérges a lány, ugyanis rá kell jönnie: az emberiség tudomást szerzett a vérfarkasok és a vámpírok létezéséről, és hajtóvadászatot indítottak a halhatatlanok ellen. Ráadásul ki-ki a saját céljaiból: van, aki ki akarja irtani őket, de olyan is akad, aki sokat fizetne néhány élő tesztpéldányért...

Ez utóbbi érdekszférát egy Biocom nevű cég képviseli, akik mindenképpen meg akarnak kaparintani egy bizonyos, 14 éves vámpír-lycan hibrid gyereket, akinek véréből a legyőzhetetlen vámpírvadászt akarják kikísérletezni. Ez a lány Nissa, aki ráadásul Selene egyszülöttje, a tény pedig, hogy gyermekére emberek vadásznak, hogy boncasztalra fektessék, nem igazán tesz jót a latexruhás harcos lelki békéjének...

Íme, a Nissát játszó India Eisley:

Van egy zseniális vámpírfejedelmünk, egy csinos,  ifjú félvér vámpírunk remek, NEM-csillámló trailerünk mezítelen vámpírlánnyal, szép képeink a vancouveri forgatásról, és egy ígéretünk (sőt, hivatalos időpontunk) egy 2012 januári premierre.

Minket meggyőztek.

 

traileraddict

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr383165135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása