Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Ki lesz Tom Cruise párja az Oblivion-ban? Fekete, barna, szőke vagy vörös?

2011.08.29. 11:47 :: kicsimate_galaktika

A Tron: Örökség rendezője, Joseph Kosinski újabb SF film rendezésére adta fejét. Az Oblivion (vagy egyes források szerint Horizons) várhatóan csak 2013 nyarára lesz premierképes állapotban, jelenleg még csak a színészválogatás zajlik. Nézzük, mit tudunk eddig.

Durván 100 millió dollárból forgatják majd a Tom Cruise fémjelezte alkotást. A történet szinopszisa szerint a poszt-apokaliptikus Földön immáron egy idegen faj uralkodik, és az emberek a felhők közt élnek. Cruise karakterét Jack-nek hívják, feladata hogy karban tartsa azokat a droidokat, akik az emberi faj utolsó mentsvárát képzik. Egy nap azonban ráakad egy mentőkapszulára, amiben egy ismeretlen nő hever. Innentől kezdve minden megkérdőjeleződik, amiben eddig hitt.

Na de kik is a jelöltek a női főszerepre? A Variety információi szerint még többen is versenyben vannak, nézzük hát a jelölteket:

1. Noomi Rapace: a skandináv színésznő a Millenium-trilógiával vált egy csapásra híressé, most éppen Ridley Scott-tal forgatja az új Alien-filmet, a Prometheus-t.

2. Jessica Chastain: ő a tavaszi Tree of Life című Terrence Malick filmben nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet (amúgy hosszú huzavona után mégiscsak lehetséges, hogy bemutathatják Magyarországon az "új Űrodüsszeiát").

3. Brit Marling: az idei Sundace fesztivál díjnyertes indie sci-fi film főszereplője és társírója (Another Earth).

4.Olga Kurylenko: a Kilencedik légió és A Quantum csendje hősnője.

Mindenki találhat saját ínyére valót, de nagyon úgy fest, hogy rossz választás nem születhet...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr353187455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása