Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Holnap megvásárolható a szeptemberi Galaktika...

2011.09.01. 10:10 :: Zanphagras

... de csak egyetlen helyen: bent, a szerkesztőségben! Ha holnap, azaz péntek délután bejössz a Fény utca 2.-be, 100 Ft-os kedvezménnyel és egy kis plusz meglepetéssel veheted át az új Galaktikát - méghozzá a hétvége előtt! Mindenhol máshol csak hétfőtől lesz kapható, ha pedig bejössz megvásárolni, már a hétvégén is olvashatod. Várunk mindenkit - és reménykedünk egy hasonlóan hosszú sorban álló tömeg érkezésében! :)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr683194878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2011.09.01. 15:56:26

Hackett novellája benne lesz?

The Cube 2011.09.02. 21:48:34

Érdekes dolog, hogy az előfizetők nemigazán részesülnek előnyben, sőt aki véletlenül betéved a szerkesztőségbe az olcsón és majd egy héttel hamarabb megkapja az újságot. Alig pár hónapja vagyok előfizető, de nekem kicsit fáj az ilyen dolog, remélem vmikor mi is kapunk valamilyen meglepetést kárpótlásul.
süti beállítások módosítása