Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Galaktikus Véradás

2011.09.22. 21:00 :: Zanphagras

Gyere és adj vért, mert mi is adunk!
A Metropolis Média Group elkötelezte magát a véradás mellett, ezért a Magyar Vöröskereszttel együttműködve véradó napot szervez 2011. szeptember 29-én, csütörtökön a Magyar Vöröskereszt Székházában (1054 Budapest, Arany János utca 31.) 11 -18 óráig.    

Gyere és adj vért, hiszen 1 véradás = 3 beteg emberen való segítséget jelent. Tudtad, hogy a teljes vérből háromféle készítményt állítanak elő (vörösvérsejt, vérlemezke (trombocyta), plazma)

Ami feltétlenül kell hozzá:
     -egészségesnek kell lenni! Semmi nátha, torokkaparás, egyebek…
     -minimum: 50 kg testsúly
    -személyi igazolvány (vagy jogosítvány, vagy útlevél) TAJ kártya, lakcímkártya kötelező  (regisztrált donornál TAJ másolat is megfelel)
     -előtte étkezni kell, és sok folyadékot fogyasztani – a levett vérmennyiség 450 ml, ez testünk számára tartalék, fontos, hogy a folyadékfogyasztás bőséges legyen, így nem lehet probléma.

Ha vért adsz, megajándékozunk egy Galaktika magazinnal és kapsz egy vásárlási kupont is, amellyel kedvezményesen megvásárolhatod legújabb könyvünket, az ÉHSÉG-et. Beválthatod a booker.hu-n és a galaktikabolt.hu-n, illetve személyesen a szerkesztőségünkben (1024 Budapest, Fény utca 2. )
Gyere és csatlakozz hozzánk, szerkesztőségünk munkatársai is adnak vért! Szólj ismerősödnek, barátodnak, legyünk minél többen, hiszen vért adni fontos: nem tudhatod mikor lesz rá szükséged akár neked vagy családtagjaidnak is! Legyünk minél többen, és mutassuk meg, hogy a magyar SF közösségek igenis fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást!

Szólj hozzá!

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr603246401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása