Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Újra szárnyal a fejvadász

2011.09.29. 06:00 :: Rhaenyra

Bizony ám, Ridley Scott sci-fi klasszikusa, a Blade Runner (magyar fordításban: Szárnyas fejvadász) visszatér! Az idő előtt elkezdődő hájp érdekében pedig már a készítők kilétét is sikerült kiszivárogtatni.

A Philip K. Dick regényén alapuló filmtörténeti mestermű rajongói pedig fellélegezhetnek, mert nagyon úgy tűnik, hogy jó kezekbe kerül a projekt. A direktori széket ezúttal is Ridley Scott készül elfoglalni, a forgatókönyvíró gárda kapcsán azonban történt egy kis változás az első részhez képest. Ezúttal ugyanis nem Hampton Fancher és David Webb Peoples kettőse kapja a feladatot, hiába végeztek remek, mondhatni hibátlan munkát az 1982-es filmnél. Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis helyükre egy sikeres és tehetséges úriembert kértek fel. Scott Burns neve az utóbbi időkben jegyben járt Steven Soderbergh munkásságával: együtt dolgoztak a Fertőzés és Az informátor! című filmeken is. Ezen kívül Burns neve fémjelzi a kasszasiker sorozat legutóbbi részét, a Bourne-ultimátumot is. Folytatások sikerre vitelében tehát van már tapasztalata, és az sem válhat hátrányára, hogy a rendezésbe is belekóstolt már. Ha pedig mindez nem lenne elég meggyőző, jegyezzük még meg, hogy a kritikusok is méltatják Burns eddigi munkásságát. Karakterábrázolás és témakezelés tekintetében a fiú szerintük  ügyes, és forgatókönyveit általában jól felépítettnek tartják. Hát lehet még okunk kétkedésre a folytatás minőségét illetően?

Forrás: bleedingcool.com

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr643259824

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kamera által homályosan – 1. rész 2011.11.04. 13:25:40

Avagy bevezetés a Philip K. Dick-univerzumba....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása