Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Programajánló: Talpra mAGYarok!

2011.10.13. 14:40 :: Zanphagras

Marslakók: így hívtak minket, magyarokat a 30-as, 40-es, 50-es és 60-as években az Egyesült Államokban, merthogy "a magyarok minden technológiában többet tudnak nálunk, és nem tudnak emberi nyelven beszélni". A magyar technológiai kutatások minősége azóta sem alacsonyabb, és egy ezt tanúsító programra szeretnénk mindenkit szívélyesen meghívni, a Váci Klebelsberg Kultúrkör szervezésében, a Talpra, mAGYarok! -ra.

A programra Vácott kerül sor, e hét szombat és vasárnap (október 15. és 16.). Kint lesznek jóbarátaink, a Puli Space csapata (Go, Puli, go!) is, de sok magyar designercsapat képviseltetni majd magát. Lesz nanotechnológia, űrtechnológia, alternatív járművel, robotok... ó igen, egy "apróság": a belépés pedig díjtalan! Budapestről alig 25 perc alatt megközelíthető a helyszín (a Nyugatiból óránként indulnak zónázó vonatok), úgyhogy aki egy könnyed, érdekes programon szeretne részt venni a hétvégén - csak ajánlani tudjuk!

A programról hivatalos oldalukon lehet olvasni: IDE KATTINTVA.

Pontos részletekkel még a későbbiekben jelentkezünk.

Szólj hozzá!

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr813300419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása