Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Napi kedvcsináló + trailer: Chronicle

2011.10.26. 12:00 :: kicsimate_galaktika

Hirtelen a semmiből idepottyant egy film. Chronicle a címe. Hogyan lehetséges az, hogy eddig semmit se hallottunk róla? Vagy a költségvetéssel takarékoskodnak az alkotók a válság idején, vagy valami vírusmarketing útján lassan világ körüli útjára induló független filmmel van dolgunk? A trailer mindenesetre erős.

Három fiatal valami furcsa dolgot talál (valószínűleg idegen eredetűt) egy földalatti barlangrendszerben. Hirtelen szuperképességekre tesznek szert, amit fokozatosan megtanulnak használni. Egyik pillanatban egy kisgyermeket ijesztgetnek vele, aztán egyikőjük balesetet okoz...

Nem úgy fest, hogy A negyedik hangvételében folydogálna a film: a trailer sokkal jobban emlékeztet minket a Cloverfield-re. A dokumentarista-kézikamerázós vonulat új darabja még témájában is trendi (nagyon futnak most a szuperhős-sztorik), de hangulatilag van benne valami nagyon különös, ami felcsigázza érdeklődésünket. 

Vajon milyen megfontolásból nem tudhattunk eddig erről a filmről? A rendező, Josh Trank mindössze 26 éves, ez lesz első nagyjátékfilmje. A három fiatal főszereplőt Michael B. Jordan, Dane DeHaan és Alex Russell alakítja majd, ők leginkább TV filmek és sorozatokból lehetnek ismerősek. Az amerikai premier időpontja február 2.

És íme a poszter:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr353329201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása