Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Yoda, egy autista lány (és egy esküvő) megmentője

2011.10.26. 14:00 :: kicsimate_galaktika

Mit csináljunk, ha az utolsó pillanatokban gikszer csúszik az esküvői szervezésbe? Hívjuk Yoda mestert bizalommal. A legnagyobb Jedi, ez a kis zöld figura már többször tanúbizonyságot tett természetfeletti hatalmáról - most nem réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban tett csodát, hanem a Földön.

A következő történetet az Offbeat Bride közölte a napokban:

T, a kis koszorúslány az egész reggelt ágya alatt töltötte. Autizmusban szenvedett, és megijedt a rá bízott feladattól. T nagynénije végül kicsalogatta az ágy alól az elkeseredett lányt, azzal az ígérettel, hogy vásárol neki egy Yodás hátizsákot. Azonnal el is mentek egy közeli játékboltba, és megvették a batyut. A kislány így már biztonságban érezte magát - Yodával a hátán.

Amikor eljött a templomba indulás ideje, T nem volt hajlandó Yoda társasága nélkül elindulni. Az anyuka, aki a menyasszony is volt egy személyben praktikusan nyilatkozott: "Ha ez segít neki bemenni a templomba és végigmenni a padsorok közt, miközben mindenki figyeli - akkor hozza csak magával Yodát."

Az esküvő rendben lezajlott, a koszorúslány ellátta teendőit. Mindenki legnagyobb örömére. Yoda pedig a háttérben megbújva, mosolyogva konstatálhatja, hogy ismét egy Jedi lovaghoz méltó tettet hajtott végre.

blastr

7 komment

Címkék: star wars

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr523328708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

7film · http://7film.blog.hu/ 2011.10.26. 21:12:46

aranyos :D
lehet nekem is segítene munka közben :)

Terézágyú 2011.10.27. 12:19:58

Az a szerencse, hogy valamelyik Sith nem volt meghíva a lagziba... mert akkor lett volna csak a haddelhadd...

Terézágyú 2011.10.27. 12:20:45

"- Ábrahámnak nem volt fia.
- Hát Yoda?"

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.10.27. 12:58:59

Ja és nem Yoda a legnagyobb jedi, csak azok között volt topon akiket a 6 rész alatt bemutattak.
süti beállítások módosítása