Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Vörös Koponya visszatér(?)

2012.01.25. 06:00 :: Petrus Becius

Jó ideje várakozással tölt el minket a The Avengers filmadaptációja, és a kiszivárgó infók csak fokozzák a kíváncsiságunkat. A felröppenő hírek szerint a Thor főgonosza, Loki (Tom Hiddleston) mellett a filmben helyet kaphat egy másik Bosszúálló, Amerika Kapitány ősi ellensége, a Vörös Koponya (Hugo Weaving) is. Hogy ez a pletyka valóban igaz-e, most kiderül itt, az SF blogon!

 

 

Az amerikai Empire magazin interjút készített Kevin Feige-gel, a Marvel Studios főnökével, amelyben arról igyekezték kifaggatni, hogy a Vörös Koponya valóban az egyik főgonosza lesz-e a filmnek. Feige szívesen látná a Hugo Weaving által megformált karaktert a jövőben, de nem ebben a filmben. Szóval sajnálattal közölhetjük, hogy a Bosszúállóknak most nem lehet szerencséjük szétrugdalni a Hidra parancsnokának hátsófertályát. Az Empire munkatársai azonban meglepték a rajongókat néhány képpel, amik most az SF blogon is láthatóak. Jó leskelődést!

via Blastr

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr663744275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.01.25. 10:52:30

én személy szerint örülök, az amerika kapitánynak a vörös koponyás részeit csak nagyon nehezen bírtam ki röhögés nélkül
süti beállítások módosítása