Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Legyél Te is Time Lord!

2012.01.26. 06:00 :: Petrus Becius

Egy nemrég napvilágot látott trailer minden kétséget eloszlathat a Doctor Who rajongóinak körében: bizony-bizony, készül a népszerű BBC-sorozat játékverziója, amelyben River Song és a Doktor karaktereit irányítva menthetjük meg az Univerzumot.

A Doctor Who: The Eternal Clock fejlesztője a guildfordi székhelyű Supermassive Games, akik Cardiffban a sorozat készítőivel dolgoztak együtt. A játék szinopszisa szerint a játékosnak lépésről lépésre kell megtanulnia az időutazás csodás mesterségét, szem előtt tartva azt, hogy minden változtatás a múltban hatással van a jövőre, ugyebár. A játékban természetesen logikai feladványokat is meg kell oldanunk.... a különféle dolgok felrobbantásáról már nem is beszélve.

A játék 2012 márciusától várható,és PC-re, PS Vita Portable-re és PS3-ra fog megjelenni.

 

via Blastr

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr743752944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2012.01.26. 11:42:31

lealacsonyodott a sorozat nagyon.
süti beállítások módosítása