Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Mégsem áll össze a Monty Python?

2012.02.02. 12:26 :: Petrus Becius

Nemrégiben hírek kaptak szárnyra, miszerint a Monty Python élő tagjai (lásd a kifejezést The Not-Dead-Yet Pythons) újra összeállnak egy film erejéig, amely sci-fi komédia lesz Absolutely Anything címmel. A projektet Terry Jones rendezi, és a hírek szerint John Cleese, Terry Gilliam és Michael Palin már szerződtek is a filmhez, Eric Idle pedig tud a dologról és az ő csatlakozása is várható. Azonban úgy tűnik, hogy a hírek cáfolóra találtak az utóbbi Python személyében, legalábbis egyik blogbejegyzése erről árulkodik. Vajon mégiscsak elmarad a várva várt Python-összeborulás?

 

 

Mielőtt elhessegetnénk azonban Eric Idle szavait (manapság ki vesz komolyan egy komikust?), meg kell jegyeznünk, hogy az igen kemény szavak erősen sejtetik, hogy komolyan kell vennünk ezúttal: "Mellesleg a Monty Python összeállásáról szóló pletyka baromság. Valami kapzsi hollywoodi rohadék producer találta ki az egészet. Ez bosszantó, de nem tehetünk ellene semmit, maximum nyilvánosságra hozhatnánk a nevét, amit csak azért nem teszek meg, mert az illető szereti a focit."

Súlyos szavak egy könnyed személyiségtől, mondhatnánk. Ugyanakkor ha Eric Idle ennyire kiborul a hír hallatán, akkor igen valószínű az, hogy az újabb Python-projekt tényleg nem más, mint egy pletyka, amit a nagyközönség jóhiszeműen felfújt. Graham Chapman bizonyára forog a sírjában...

via Blastr

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr534050655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Newzoli 2012.02.02. 14:36:03

kár...és most...valami egészen más..

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.02.03. 07:24:12

Azert jo lenne egy osszeallas.
Bar az eredeti tagok nelkul nem lenne az igazi.
Ebbol a szempontbol ertheto, hogy nem nagyon akarnak ujra kozoskodni.

fidesz = házmesterek pártja 2012.02.03. 08:56:41

Mondjuk én arról is lemaradtam, hogy összevesztek volna. A csoport felbomlása nem kellett volna, hogy együtt járjon a beszélőviszony felszámolásával is.
Ráadásul pl. Idle és John Cleese, meg tán egy harmadik ex-tag is játszottak együtt pl. a Békavári uraságban, ha jól emlékszem.

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2012.02.03. 09:15:48

@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp: Abban négyen is, de
más filmekben is játszottak együtt Pythonok. Splitting Heirs (Cleese és Idle), A Fish Called Wanda, Fierce Creatures (Cleese és Palin).

Petrus Becius 2012.02.03. 09:56:32

@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp: Igazából nem is arról van szó, hogy megszűnt a beszélőviszony a tagok között, hanem elég régen készült olyan film, amiben az összes még élő Python szerepelt volna. Nyilván ennek többek között Chapman 1989-es halála az egyik oka, hiszen nélküle azért mégsem a régi a csapat.

fidesz = házmesterek pártja 2012.02.03. 12:07:16

@Petrus Becius: így viszont a "Python-összeborulás" kifejezés... hát nem igazán ide való. Szerintem.
süti beállítások módosítása