Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Clive Barker visszatért... a kómából

2012.02.08. 12:00 :: Petrus Becius

Clive Barker, a Hellraiser és az Abarat alkotója története teljesen hétköznapian indult. Egyszerűen csak elment fogorvoshoz. Ennyi. Aztán egy hét után ébredt fel az intenzív osztályon. Egy ritkán előforduló betegségnek hála Barker mester kómába esett, és hét napig nem ébredt fel. Mi lehetett a kóma oka? És vajon a gore nagymestere bepillantást nyerhetett a Pokolba?

 

 

Barker egyik legutóbbi Twitter-bejegyzésében írt kómába esése történetéről. Minden bizonnyal az történhetett, hogy a fogászati beavatkozás során Barker fogának elfertőződött része baktériumok sokaságát szabadította az író véráramába, amely egy úgynevezett toxikus sokk szindrómát idézett elő. Barkernek őszintén szólva nem sok jót jósoltak az orvosok a túlélést illetően, de úgy tűnik, a mester küzdött, és hét nap után felébredt. Szerencsénkre! Üdvözlet ismét a Földön, Clive!

via Blastr

1 komment

Címkék: film irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr1004077959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása