Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Kennedy a Holdon

2012.02.16. 12:00 :: Petrus Becius

Az amerikai kormány vajon megint hazudott nekünk? Lehet, hogy nem is halt meg John Fitzgerald Kennedy amerikai elnök 1963-ban? Lehet, hogy nem véletlenül nem találkoztak földönkívüliekkel Neil Armstrong és társai 1969-ben? Nos, az igazság valószínűleg soha a kacifántos törkölyszőnyegtisztítós kerítésszaggató létciklusban nem fog kiderülni, de Jason Heuser képzőművész festménye egy fantasztikus alternatív teóriát vázolt fel számunkra. A nap képén ugyanis JFK látható a Holdon, amint épp egy fegyvertartási engedélyt igénylő méretű kést szorongat a kezében, és egy unikornison ül.

 

 

Őszintén szólva, ennek a képnek minden képpontja hibátlan. Az egykori POTUS (gy.k. President of the United States) egy robot egyszarvún lovagolva szivarozik szkafanderben, kezében a kés, amelynek pengéjéről földönkívüliek floureszkáló vére folyik, a nyeregről pedig földönkívüliek lenyúzott koponyái lógnak le. Gyönyörű.

A képet természetesen meg is lehet rendelni innen, feltéve, ha pénztárcánk megengedi nekünk azt, hogy ezt a remekművet megvásároljuk.

via Blastr

2 komment

Címkék: humor művészet zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr484118775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása