Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Készül a Zorro reboot - sci-fi környezetben

2012.02.20. 10:39 :: Zanphagras

Akármilyen elképesztő vagy furcsa, a gazdag spanyol Diego de la Vega hamarosan a science fiction történetébe is beveszi magát! Ugyanis nem rég hivatalosan is bejelentették, hogy a Zorro szériát újraindítják. Ez ízléstől függően ijesztő is lehet, azonban azt is hozzátették, hogy poszt-apokaliptikus környezetbe lövik előre a maszkos igazságosztót.

Az L. A. Times szerint egy olyan jövőbe kerül Zorro, ami:

"egy különösen lepusztult, poszt-apokaliptikus jövő. Ebben a verzióban Zorro kevésbé lesz az igazság maszkos harcosa, mint egy bosszúra szomjazó virrasztó, és mindez egy olyan történetben, ami egyszerre visszhangozza Sergio Lione-t és a Nem vénnek való vidéket."

Zorro-t a lenti képen látható, mexikói születésű Gael Garcia Bernal alakítja majd, így biztosra vehetjük, hogy a spanyolos hangulat megmarad, nem helyeznek mindent teljesen új lapra a készítők.

Egyébként Zorro már több, mint 40 film és sorozat sztárja volt, és bár abban nevetségestől kezdve a komoly művekig mindenféle előfordult, ez lesz az első alkalom, hogy a Z-t a legyőzött ellenség ruhájába valaki a jövőben vágja bele.

blastr.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr374144349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása