Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Überepikus - és magyar készítésű! - Mass Effect 3 trailer

2012.02.20. 11:42 :: Zanphagras

Valószínűleg nem igazán kell bemutatni senkinek, aki ezt a blogot valaha is látta, hogy mi is az a Mass Effect. Vérre menően szoktunk vitázni a kollégákkal arról, mennyire eredeti és mennyire nem a Mass Effect világa, de a végeredmény általában ugyanaz: kit érdekel, ha egyszer ennyire jó?! Most megjelent a sorozat sebesen közeledő harmadik részéhez a legfrissebb trailer, a Take Back the Earth, ami elsöprő epikussága és minősége mellett ráadásul magyar termék: a budapesti Digic Pictures készítette... akiknek most azonnal, nagyon és vehemensen gratulálunk a kiváló munkához!

A csapat korábbi munkái között egyébként olyan címeket is találunk, mint a Dragon Age II., az Assassin's Creed, Warhammer vagy Prince of Persia... szóval elmondhatjuk, hogy van kire büszkének lennünk!

A szóban forgó Mass Effect 3 trailer az utolsó a játék megjelenése előtt - azaz lehet készülni az újabb függőségi periódusra. Addig pedig íme minden idők egyik legepikusabb trailere.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr244144983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása