Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A nap képe: Epikus tornasor

2012.03.29. 06:00 :: Zanphagras

Akinek öt másodpercnél tovább kellett elmélkednie azon, hogy kiket lát ebben a tornasorban és milyen konstellációban, az most az elejéről kezdje végigolvasni ezt a blogot, mert különben nem teljesen fogja érteni. Akik pedig látják, hogy ez a hat ember azért gyűlt össze, hogy szerepeljen minden idők legjobb űr-kalandfilmjeiben (hogy sci-fi, vagy fantasy, vagy mákos guba a Star Wars, irreleváns, mert nagyon jó), azok bizony jó helyen járnak!

Ha pedig még több, ehhez a határozottan epikus tornasorhoz hasonló fotóval szeretnének találkozni, irány barátunk, Chelloveck zseniális blogja! Vannak neki forgatási fotói A Csillagok Háborújából, A Birodalom visszavágból és A Jedi visszatérből is. Sőt... tessék szétnézni nála, érdemes! (Ráadásul születésnapja is van. Ezúton is boldog születésnapot kívánok neki! Legyen Veled az Erő!)

10 komment

Címkék: film star wars a nap képe

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr24345519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zanphagras 2012.03.29. 11:09:24

@Chelloveck: Ami jár, az jár, Mester! :)

Gaudi 2012.03.29. 14:38:32

Szégyen ide vagy oda, nem ismerem fel a szemüvegest.

Zanphagras 2012.03.29. 14:58:26

@Gaudi: nem, Prowse az a magas ember Carrie Fisher háta mögött. Prowse és Harrison Ford között bizon Chewbacca áll, Peter Mayhew.

Zanphagras 2012.03.29. 18:51:41

@Chelloveck: úúúúúú...
Sumeimasen, nagy-nagy elnézést - valóban... (elbujdokol)
süti beállítások módosítása