Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Jön a nyár: a legjobb SF-fürdőruhák a szezonra

2012.04.02. 14:30 :: Zanphagras

Még egy nagyon kicsit várnunk kell, amíg stabilizálódik a jó idő, de az már érződik, hogy veszedelmes közelségben van. Erre természetesen fel kell készülni, nem szabad vakon belerohanni a nyárba. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani azzal, hogy felhívjuk a figyelmet a legújabb trendre a fürdőruhák tekintetében. Urak, tessék teljesíteni a hölgyek elvárását, és kiváló, sci-fi témájú fürdőruhát beszerezni nekik, hogy e lehető legcsinosabban vonulhassanak ki a partra!

 

1. Ezeket a robotokat keressük

A C3PO és R2-D2 fürdőruhák először zs-kategóriás csacsiságként jelentek meg a piacon, azonban mind a férfiak, mind a hölgyek hamar ráébredtek, hogy ezeket a droidokat keressük. Ennek egyértelműen az az oka, hogy ezek a fürdőruhák változatosak, szépek, és igen jól állnak a sci-fi kedvelő hölgyeknek.

2. Hozzátok elém Solo-t és a wookie-t... illetve... a fenébe Soloval meg a wookieval, hozzátok Leiát!

Ez a dolog némi problémába ütközik. Az első baj az, hogy a fém fürdőruha nem olyan különösebben kényelmes, ha bélelt, akkor sem. A második, hogy a vízben is kellemetlen: nehezebb, hideg, ilyesmi. Nos, ezt át lehet hidalni azzal, hogy a kellemetlen fémtől megszabadulunk. Kétféleképpen lehet: az első képen a színésznő Kelly Brook visel egy Leia által inspirált, átalakított fürdőruhát.

Alant pedig a másik hozzáállást látjuk: eme hölgyek hűbbek az eredeti jelmezhez, és fém hatásúra képezték ki a bikini anyagát. Egy jótékonysági cosplay eseményen készült a fotó az USA-ban, ahol egy Padmé és rengeteg Leia hercegnő mosott autót. (Ha valaki ezek után megkérdezni, miért jó az 501-es Légióhoz tartozni, annál valami nagyon nagy bajt diagnosztizálok.)

További fotók a cosplayeseményről ide kattintva érhetők el. Mi ezért is javasoljuk a HoldfényCon látogatását (most lesz szombat-vasárnap!), hiszen ki tudja, autómosás lesz-e...

3. Szuperhősök

Igen, szuperhősök. Kellenek a szuperhősök, nagyon is. Ezeket a fürdőruhákat látva pedig még jobban! Van itt Supergirl, WonderWoman, Batgirl... minden, ami kell ahhoz, hogy a férfi biztonságban érezhesse magát a strandon.

4. Zombi

A napszúrás komoly dolog, zombiszerű jelenséget produkál. A napsütéstől bágyadt, árnyékba húzódó, koktélt kortyolgató hölgyeket viszont bajosan tévesztenénk össze zombikkal!... Legfeljebb a fürdőruhájuk lehet kiváló élőhalottas design.

5. Szolárbikini

Nos, tudjuk, hogy a megújuló energiaforrásokra kellene egyre jobban támaszkodnunk. Ilyen a napfény is (ami téves terminológia, nem újul meg, de még nagyon sokáig nagyon sok jön belőle), a napelemek pedig komoly alternatívát jelentenek a káros hőerőművek és veszélyes nukleáris energiához képes. Miért ne viselhetnék a hölgyek akár fürdőruhaként is a Nap energiáját befogni képes okos kis panelokat?... A találmány olyan zseniális, hogy a Galaktika magazin 256-os számában is írtak róla.

6. A Holdbéli ember

A lányok ugyanúgy érdeklődnek a tudomány, a technika és az űrkutatás iránt, mint a férfiak, legfeljebb nem vallják be. Íme egy fürdőruha azoknak, akik felvállalják ezt a kiváló, izgalmas érdeklődési szférát.

NON PLUS ULTRA: Viseld az Erő sötét oldalát!

A hölgyek legnagyobb óhaja-sóhaja, hogy viselhessék kedvenc sith lordjukat. Even on the Darth Side of the Moon...

 

20 komment

Címkék: művészet zs a nap képe

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr614355861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kösz a halakat! 2012.04.02. 18:57:08

rancorn módjára tépném le némelyikről a fürdő ruhát...

Macska rúgja meg 2012.04.02. 19:39:39

A 6-os szerintem nagyon jó.

Martian (törölt) 2012.04.02. 20:06:36

"Viseld az Erő sötét oldalát!"

Ez a szivárvány talán arra utal, hogy Anakin Vaderként kiábrándult a nőkből és összejött Palpatinnel...??
:))

antisocialnetwork 2012.04.02. 20:20:36

Mindet,vagy bár melyiket.Nekem mindegy :)

Parasite 2012.04.02. 21:15:46

rettenetesen lejárt lemez az r2d2/c3po/vader+floyd/holdraszállás fürdőruha. mind blackmilk termék (google it) és a star warsos vonatkozásúakat már nem is lehet kapni jó ideje.

glad az egyetlen 2012.04.02. 23:45:56

Én imádom a kocka dolgokat, de ezek szinte egytől egyik béna. Jók a nők, de ettől a cucc gyenge.

bioLarzen 2012.04.03. 00:51:55

A felülről a harmadik képen (C3-PO ruciban) kétszer is látható hölgyet nem lehetne köztársasái elnöknek jelölni? Nála szebben nem nagyon reprezentálhatná az országot senki...

Gondolom, nem magyar, de biztos el lehetne intézni...

bio

kicsilia 2012.04.03. 07:40:17

Jó jó, de hol tudok ilyet venni?! :)

Darth_Vader 2012.04.03. 08:47:05

Vágási Feri-s férfitanga nincs?

protézisesh 2012.04.03. 12:15:55

gáz... Az első csaj jó, de a 3. képen egy laposseggű ropilábú tizenéves látható, aki nem is jó csaj, meg a C3PO sem áll jól neki. A 4. képen a szűzmáriás combtetkó, a virágcsokros melltetkó meg az R2D2 fürdőruha hogy a bánatba jön már össze?!

A fehér ruhást, aki nagy, széles övvel (elején csattal) fekszik neki a kocsi oldalának, na azt basznám. Orrba, ököllel.

A napelemes bikini meg mit csinál egy frissítő zuhany hatására? Elektrosokkol?

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.04.04. 10:05:25

úgy érzem újra tudnék szeretni...

steery 2012.04.08. 14:20:31

Már várom, mikor dobják piacra férfiaknak a Han Solós fürdőgatyát, a combra lógó fegyvertokkal. Vagy a Csubakkásat, csupa szőrrel. Esetleg a Lukeosat, egy középen előremeredő fénykard markolattal...
süti beállítások módosítása