Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Ízelítő az egyik legjobb japán csillagközi háborús sorozatból

2012.04.08. 06:00 :: mesh126

Ki lenne vevő egy totális csillagközi háborús japán sorozatra? Ugyanis készítés alatt van az elmúlt évek kiemelkedő alkotása a témában! A posztban ízelítőt kaphatunk belőle.

 

A készülő mű alapötletét egy 1974-es japán anime szolgáltatta, ami Space Cruiser Yamato néven nagy rajongótáborral rendelkezik. A sorozat az akciójelenetek kedvelőit szólítja meg elsősorban: hatalmas csaták, gigantikus űrhajók és epikus harctéri hangulatot láthat a néző.

Az alábbi videón betekintést nyerhetünk a készülő Yamato 2199-be.

Őszinte sajnálatomra még csak a japán mozikban lehet majd megtekinteni az idei év folyamán, remélem hogy az itthoni mozikban minél hamarabb bemutatásra fog kerülni.

4 komment

Címkék: sorozat film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr324363177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.04.08. 09:18:48

Kegyetlen nagy! a Macross zeroban láttam legutóbb hasonlót, és szvsz ez a 10 perc önmagában klasszabb mint az egész BSG (ezért majd kapok a fejemre, de ez van...)

solymosgyu 2012.04.08. 11:51:10

angol. a magyar nyelvet jobban szeretem.

steery 2012.04.08. 13:01:20

Pár hete megnéztem a Yamato mozifilm változatát, mert kíváncsi voltam rá, mit tudtak kihozni a sztoriból. Nos:
HATALMAS CSALÓDÁS VOLT!
A forgatókönyv katasztrófálisan szar! A rendezés borzasztó! Az operatőri munka, a díszletek és ruhák tűrhetőek (BSG színvonal). A színészi munka is egész jó. Lényegében csináltak egy óriási költségvetésű, hiperlátványos, akciódús, de ZS alá kategóriás szarkupacot. Örök szégyene a japán SF-nek!
Remélem a bemutató után a rendező és a forgatókönyvíró a kardjukba dőltek és a rajongók sóval szórták be a sírjukat, mert ez egyszerűen katasztrófa! Minden lehetséges durva hibát elkövettek a filmben, amit semmi esetre sem szabad elkövetni ahhoz, hogy a sztori jó legyen! Iszonyat! Gyalázat! Őrület! Váááá...! Ha szamuráj lennék, rögtön nekirontanék a stábnak a kardommal!
Kb. ennyi a véleményem röviden és erős kozmetikázás után. :-)

Prophet 2012.04.12. 02:05:51

Ha én űrjárművet építenék, amit harcra fognak használni, a parancsnoki hidat nem a hajó tetején helyezném el. James Cameron kutatóhajóján érthető okokból vannak panoráma ablakok. De itt (és még szinte mindenhol) minek?
süti beállítások módosítása