Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Han Solo és Robotzsaru énekesi babérokra tör!

2012.04.13. 06:00 :: mesh126

A két filmszereplő sokad magával eldalolja Journey együttes legnagyobb slágerét a Don't Stop Believin-t. 

A megnevezett két karakter csak töredéke azoknak, akik szerepelnek egy-egy szó, vagy kifejezés erejéig ebben a videóban. A kisfilm montázs technikával készült, amely lényegében a meglévő elemekből való építkezést jelent, és ilyen módon történő előállítását új dolgoknak. Így kapunk a sok kis snittből egy egész videót.

A videót itt lehet megnézni:

A videóban látható filmek a teljesség igénye nélkül: Amerika Kommandó: Világrendőrség, A Csillagok Háborúja, Robotzsaru 2, Szörnyecskék, Az Oroszlánkirály, Batman, Nyolcadik utas: a Halál, Monty Python és a Szent Grál, Toy Story 2, Kapcsolat, Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag, A Gyűrűk Ura: a Gyűrű Szövetsége, Terminátor, Az ördög ügyvédje, Harry Potter és az azkabani fogoly, A Simpson család - A film, Nevetséges Napóleon...

Mi lenne ha nem létezne internet? Ha nem lenne, akkor bizonyára most szegényebben lennénk egy ilyen kaliberű videóval. Én csak őszintén csodálni tudom az alkotók fantáziáját és az aprólékos, precíz munkáját, mellyel ezt összevágták.

http://blastr.com/2012/04/han-solo-and-robocop-sing.php

Szólj hozzá!

Címkék: star wars star trek humor videó trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr284390871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása