Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A nap képei: Star Wars rövidnadrág hölgyeknek

2012.05.14. 07:00 :: Zanphagras

Az elmúlt napokban erősebbnél erősebb, lököttnél lököttebb, azaz jobbnál jobb Csillagok Háborújás anyagokkal kényeztetett minket a sors, mintha csak a Star Wars fandom egyszerre mozgósította volna magát arra, hogy alkosson. És erre íme! újabb gyöngyszem érkezett egy kiváló R2-es rövidnaci személyében.

 

Ezekben a mostanában felbukkanó Star Wars (meg úgy globálisan SF-ihletésű) dolgokban, ruhákban, dekor-cuccokban az is különleges, hogy ezek már nem az alapvetően a férfiaknak szánt makettek és gyűjthető cuccok kategóriájába esnek, hanem alapvetően a lányoknak szánják őket. Nagy átalakuláson megy keresztül az SF/spekulatív fikció világa, a hölgyek örömteli jelenlétükkel és érdeklődésükkel tisztelik meg.

Aminek mi, kegyes élet, örülünk.

A hölgy egyébként, aki készítette ezeket, valószínűleg valaminemű R2-fétissel rendelkezik - ezekből is van neki:

forrás: a készítő tumblr oldala

2 komment

Címkék: star wars

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr894501066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása