Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Hegylakó reboot!

2012.05.19. 01:53 :: Zvezda

A héten Zanphagras foglalkozott már reboot-témával a Múmia és a Van Helsing filmek kapcsán. "Ó, Sors!" Kötelességem értesíteni titeket, hogy a felsorolásnak itt még nincs vége! Pár perce jutott fülembe a hír, hogy újragondolták az Emlékmás és a Hegylakó c. filmeket is. Utána néztem, és igaz, olyannyira, hogy az Emlékmásról már tavaly szállingóztak hírek, és nemsokára bemutatásra is kerül. Ám a Hegylakóról mindeddig semmit nem lehetett tudni. Reménykedhetnénk, hogy nem rontanak el egy ilyen filmtörténeti klasszikust, de az élet kegyetlen. Ki fogja überelni Christopher Lambert játékát? És ki fogja/akarja/tervezi lemosni a Queen-t? Ugyan hol találnak még valakit, aki Freddy Mercury nyomába léphet, és elénekelheti a betétdalt?


Az új Hegylakót a Lionsgate-Summit közös produkciójaként készítik, rendezője pedig Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később). A címszereplőt alakító színész is ismert, a nők széttépik majd érte a mozivásznat, ugyanis Ryan Reynolds nem akármilyen kockahassal rendelkezik ám!
A történetről még semmti nem tudni, azon kívül legalábbis, amit a Hegylakó-sztoriból megtanultunk. A harc addig folyik, míg végül csak egyetlen egy maradhat.

1 komment

Címkék: ajánló film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr664525226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2012.05.19. 10:16:55

Már el is rontották.
süti beállítások módosítása