Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Jön, JÖn, JÖN!!! - Sci-fik a mozikban, hamarosan!

2012.05.20. 04:30 :: Zvezda

A 2012-es év is tartogat még bőven meglepetéseket a mozilátogatóknak és az SF kedvelőinek egyaránt. A Csatahajó és a Bosszúállók csupán light-os bevezetője volt annak, ami most jön. Íme a top 5 legjobban várt sci-fi a közeljövőből:

 

5. Sötét zsaruk III (Men in Black III)

A feketeöltönyösök továbbra is őrzik a határt földi és földönkívüli között, segítik kapcsolatainkat, vigyázzák a békét. Azonban egy nap különös dolog történik: eltűnik K ügynök. J ügynök szerint földönkívüli beavatkozás lehet a dologban, ezért nincs más választása, mint visszamenni az időben 1969-be, és az itt megtalált K fiatalkori énjével együtt felderíteni az esetet.
A főszereplők nem változtak, továbbra is Tommy Lee Jones és Will Smith alakítják a bolygó védelmezőit, a fiatal K-t pedig Josh Brolin formálja meg.
Bemutató: május 24. Előzetes:

 

4. Emlékmás (Total Recall)

Az 1990-es Schwarzenegger-film remake-je elkészült! Hogy ez jó-e avagy rossz, mindenki saját ízlése szerint döntse el, én azt mondom, a remake nem mindig kedvez egy ismert történetnek, ám előfordulhat persze, hogy ártani sem árt. A bemutató után mindenesetre bővebb véleménnyel fogok szolgálni, becsületszó!
A történet a régi: Douglas Quaid egyszerű munkás, aki számára felüdülést jelenthet egy vállalat, a Recall ígérete: olyan képzeletbeli valóságot generálnak minden ügyfelük számára, amilyet az csak szeretne. Quaid úgy dönt, hogy a szupertitkos kémek életébe kóstol bele, ám a jól felépített álomvilágban mégiscsak akad hiba: valakik, valamiért nyomozni kezdenek Douglas után.
Schwarzenegger szerepét ezúttal a hullámzó filmes múlttal rendelkező Colin Farrell kapta meg, női főszereplők között pedig ismét örömmel látjuk az Underworld vámpírját, Kate Becinsale-t.
Bemutató: augusztus 2. Előzetes:


3. Prometheus

Van még itt valaki, akinek be kell mutatni a film sztoriját? Dióhéjban: az Alien-filmek előzeteséről van szó. A Prometheus űrhajó legyénysége leszáll egy idegen bolygón, ami később igencsak megbánnak. Kezdődik a futás, sikítás, jönnek az idegenek. Nem is szükséges cifrázni, mindenki kötelezően menjen el, és nézze meg! A kihagyhatatlan kategóriába tartozó film!
Bemutató: június 7. Előzetes:

2. Looper

A legújabb időutazós sci-fi-ben a jövőbeli maffia különös módszert használ ellenségei eltűntetésére: a kellemetlenné vált alakokat a loopereknek kell a múltban hatástalanítaniuk, kivégzéseiket végrehajtaniuk. Igen ám, de mi történik akkor, ha egy looper-t azzal bíznak meg, hogy térjen vissza a múltba, és semmisítse meg önmagát? Események végzetes láncolata indulhat meg.
Főszerepben a fővárosunkat is nemrég megszemlélő Bruce Willis.
Amerikai bemutató: szeptember 28. Előzetes:


 

1. Iron Sky

 

A Hold túloldalát nemcsak a Transformers fedezte fel magának. A történet szerint évtizedekig itt rejtőzködtek és fejlődtek a Harmadik Birodalom leszármazottai, akiknek technikája 2018-ra bőven meghaladja a Föld lakóiét. Amikor beindul a kozmikus invázió, és a földi "untermensch"-ek kiiktatása, ismét harcra kényszerül jó és gonosz. A film a Berlinarén startolt, majd több nemzetközi filmfesztivált végigjárt. Rosszat sehol nem mondtak róla, a fogadtatás a remek és a mérsékeltebben szórakoztató között ingázott.
A mozibemutató időpontjáról még semmit nem tudni. Poszterek és előzetesek bőven napvilágot láttak már, lássunk ezek közül most egyet:


 


 

 

3 komment

Címkék: ajánló film videó toplista trailer poszter prometheus

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr934526086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2012.05.20. 12:51:16

ezek kozul csak a sötét zsaruk 3. részét várom. A total recall feliratos lesz. Ugy már nem szeretem.

Skeez 2012.05.21. 22:11:46

Én a Looper-re vagyok leginkább kíváncsi. Már csak azért is, mert eddig semmit nem hallottam róla.
A Prometheus, szerintem, közepes film lesz. Furcsának találom, hogy Ridley Scott neve mellé oda kell tenni, miket rendezett. (és pont a Gladiátort..) Na meg azt is, hogy elvileg a Nyolcadik utas előtt játszódik, de jóval fejlettebb a technika.
Sötét Zsaruk jó lehet, de ez a plakát béna.

nemecsek ernő áruló 2012.05.29. 10:42:34

@Skeez: "a Nyolcadik utas előtt játszódik, de jóval fejlettebb a technika"
Majd csinálnak egy Special Editiont, és ANYA-t feltúrbózzák! George Lucas lesz az executive producer, és az ILM fog extra robbanásokat, és új idegen lényeket belezsúfolni! :D

(Egyébként ez minden régi sci-fi rákfenéje ez, de ha megnézed, ma már olykor a Minority Report is elavultnak tűnik ahhoz képest, amit most előre tudunk látni 2060-ra.)
süti beállítások módosítása