Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A 15 legdögösebb SF-pasi - poszt hölgyeknek I. rész

2012.06.23. 06:05 :: Zvezda

pasik-030_1.jpg

Az SF-filmeknek, sorozatoknak sokkal több hölgyrajongója van, mint gondolnánk. Ők azok, akik már bizonyára elgondolkodtak róla, kinek milyen egyéb képességeik lehetnek még a világ és az univerzum megmentésén kívül. Nos, tesztelni - sajnos - nem tudjuk, de rangsorolni talán igen. Nem kell megijedni, nem célunk félmeztelen, izmoktól duzzadó felsőtestekkel telepakolni a felületet (ill. csak észszerű mértékben), hiszen tudjuk, nem mindig csupán a külcsín a lényeg. Fontos: mint mindig, most is szubjektív felsorolást adunk közre. Ha valaki kimaradt, lemaradt, várjuk az egyéb elképzeléseket, szigorúan (és jómodort betartva) csak a kommenteknél.

neesspanikba_banner.jpg

15. Keanu Reeves - A reménybeli

Neo_-_The_Matrix_Wallpaper_JxHy.jpg

Ember - és rendező - legyen a talpán, aki jobb arcot tudott volna találni Neo kaarkteréhez a Mátrix trilógiában. Keanu nemcsak tökéletes, hanem fejlődőképes. Az első rész némileg esetlen, beilleszkedési gondokkal küzdő, csodálkozó tekintetű figurájából igazságos, de kemény öklő harcossá képezte magát, mindezt úgy, hogy egy fikarcnyit sem vesztett vonzerejéből. Hát igen, a sárm az sárm, napszemüveggel és hosszúkabáttal, vagy akár anélkül (ide vonatkozó jelenetet ajánlom a hölgyeknek megtekintésre a trilógia harmadik részében).
Életkor: 47
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Mátrix (35 éves), Mátrik - Újratöltve (39 éves), Mátrix - Forradalmak (39 éves)

14. James Spader - A kisfiús

james-spader-pics-d728e.jpg

Daniel Jackson karaktere tette halhatatlanná a Csillagkapu 1994-es mozifilmjében. Hogy miért került fel a listára? Nos, vannak nők - nem is kevesen - akiknek bejön a kisfiú-feeling, a szerencsétlen tudós alakja. Daniel Jackson nem izmos, nem magas, nem verekszik jól, mégis megment egy világot, és segít felszabadítani egy rabszolgaságban sínylődő népet. Önzetlen, megbízható, és rettentően művelt, okos. Mindez pedig kölyöktekintettel, valami belülről fakadó, őszinte naívsággal párosul. Hogy a viharba ne lenne vonzó?
Életkor: 52
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Csillagkapu (34 éves)

13. Jerry O'Conell - A zseni

Quinn_s1-a.jpg

Kék szemek, és sejtelmes mosoly. Tinikorom egyik álompasija gyakran alakít tudós karaktert, gondolom a Sliders zsenijét nem kell senkinek sem bemutatni. De azon kívül, hogy egy újabb okos pasival van dolgunk, az egyre határozottabbá váló fellépés, a szélesebbé terjedő mosoly minden rajongóról leolvasztj a a bugyit. Neki bizonyára sokunk megengedné, hogy alaposan  átrendezze a DNS-láncunkat...
Életkor: 38
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Sliders 1. évad (21 éves), A Mars-mentőakció (26 éves)

12. Tom Cruise - A leleményes

Tom-Cruise-tom-crui090310.jpg

Ismertebb sci-fijeiben a korosodva is szexi Tom általában leleményes, sorsát önmaga irányító, minden csapdából kimászó hőst alakít. Ugyanakkor nem vesztette el azt a jellegzetes sármot sem, amelyről még elmaszkírozva is felismerjük. A fürkész-tekintet és a mimikai játék hozzátartozik, bármely szereplőt fromálja is meg. Menekülései során ki ne szorított volna már tenyérizzadva neki? Enyhe vallásos beütése ide vagy oda, Tomnak még mindig bérelt helye van a dögös pasi-listán.
Életkor: 50
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Különvélemény (40 éves), Világok harca (43 éves)

11. Guy Pearce - Az álmodozó

Guy-Pierce.jpg

A listára kerülés apropójából figyelembe vett filmjeiben mindig jólfésült, modoros. Hol kemény, fáradságos munkával az időutazás feltalálásán dolgozik, hogy romantikus elképzelésként visszakapja kedvesét, hol egy nagyvállalat hatalommal rendelkező igazgatójaként, aki a technológiai újítások kezdetét a tűz megszerzésétől kezdve vázolja fel, egyenesen a csillagokhoz vezető útig... Jövőbe tekintő álmodozó, kidolgozott arcberendezéssel. Fejlődőképes, machotípus, Brad Pitt-utód. Ajánlom!
Életkor: 45
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Az időgép (35 éves), Prometheus (45 éves)

Folytatjuk...

örök banner.JPG

4 komment

Címkék: ajánló sorozat film toplista

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr244580939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezMoles (törölt) 2012.06.25. 05:59:19

"Az SF-filmeknek, sorozatoknak legalább ugyanannyi hölgyrajongója van, mint fordítva."

Ezt nem értem. Ha olyant írnak, hogy: "a németek közül legalább ugyanannyian szeretik a franciákat, mint fordítva", az megértem. Itt ez most mit jelent? Ugyanannyi SF film rajong a hölgyekért, mint fordítva?

Zvezda 2012.06.25. 15:06:31

@ezMoles: Igazad van, ki is javítottam. Fura megfogalmazás volt :)
A másik fiatalembert kimoderáltam, nem azért, mert kritizálni mert, hanem azért, ahogy tette. Amennyiben visszatalál, itt üzenem neki: vegyen vissza kicsit a sovinizmusból, és akkor nem taposok rá egy érzékeny testrészére sűrű nevetés közepette, irtó gonosz arckifejezéssel.

Skeez 2012.06.26. 12:47:47

@Zvezda:
Bocsánatot kérek.
Taposs nyugodtan.

Zvezda 2012.06.26. 13:23:56

@Skeez: Ha csak ennyi kérésed van, megoldhatjuk:D
süti beállítások módosítása