Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Dinosaurs vs Aliens

2012.06.26. 13:30 :: renter

dino vs alien.jpg

A cím alapján joggal feltételezhetnénk, hogy Hollywood ismét egy túlmozgásos óvodáshoz fordult tanácsért, de valójában  Barry Sonnenfeld, a Men In Black filmek rendezője  áll eme jól átgondolt koncepció mögött. A tervek szerint filmen és képregényben is egymásnak ereszti az őshüllőket és az idegen betolakodókat:

tronok angol.jpg

A történet szerint az földönkívüliek még jóval az emberiség megjelenése előtt  betámadták bolygónkat, amit akkoriban még intelligens dinók uraltak. A filmverziónak egyelőre se híre, se hamva, azonban a papír alapú változat már a héten az amerikai képregényboltok polcaira kerül. Sonnenfeld felkérése az képregényipar egyik legnagyobb neve, Grant Morrison jegyzi a forgatókönyvet. Az előzetes oldalak alapján azonban elsősorban Mukes Singh rajzai jelentik majd a kötet legfőbb vonzerejét.

prv12787_pg9.jpg

prv12787_pg6.jpg

prv12787_pg3.jpg

forrás:comicbookresources.com

Szólj hozzá!

Címkék: film képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr194610459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása