Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A 15 legdögösebb SF pasi - Poszt hölgyeknek III. rész

2012.07.02. 06:30 :: Zvezda

01.jpg

Elérkeztünk az első ötöshöz! A szubjektív listákban mindig az a legfelemelőbb, hogy készítője sok javaslatot kap, hogyan is nézhetett volna ki másképp az összeállítás. A kommentek formálják az ízlést, ennek köszönheten pedig az elmúlt egy hétben több "résztvevő" eddig számomra ismeretlen, avagy régen látott és feledésbe merült filmjét megnéztem. Fussunk most neki az első ötnek, és lássuk az újabb kiegészítéseket a kommentekben.

örök banner.JPG

5. Mark Wahlberg - A elszánt

Mark_Wahlberg.jpg

Mark testfelépítése nem éppen utolsó szempont a listán való elhelyezkedését illetően, ehhez csak pluszként csapódik hozzá mimikai játéka. Sajnos SF filmekben nem túlzotan bővelkedik, így joggal kérdezhető, mit keres a listán, főleg ilyen előkelő helyen. A válasz erre csak a 2001-es A majmok bolygója feldolgozás lehet, az én szemem ott akadt meg rajta, azóta követem figyelemmel karrierjét. A filmet frissítésként erősen ajánlom megtekintésre.
Életkor: 41
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): A majmok bolygója (30 éves)

4. Ben Affleck

AFFLECK_BEN_5__15637_zoom.jpg

Miért? Mert sármos! Mert az Armageddon mellett nem lehet csak úgy elszáguldani, hogy ne nézzünk bele az olajfúró-űrhajós kínálatba. Mert mindig talpraesett, határozott, vagány. Mert akarjuk erre a listára, és kész! :)
Életkor: 40
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Armageddon (26 éves), A felejtés bére (31 éves)

3. Will Smith  - A poéngyáros

Will_Smith_2.jpg

Igazi csirkefogónak ismerjük, olyan vagány, nagydumás karaktereket játszó színésznek, aki minden slamasztikából-kimászás előtt elsüt még néhány örökzölddé váló beszólást, csak hogy tuti nyomot hagyjon a nézőben. Emellett jó pasi, néha talán kisfiús, de ennyi pont kell! Remélem, hogy messze élő élőlénytestvéreink az Úrban kétszer meggondolják a Föld-gyarmatosítást, ha elfogják és megnézik Will bármelyik témába vágó filmjét...
Életkor: 44 év
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): A függetlenség napja (28 éves), Men in Black I. (29 éves), Én, a robot (36 éves), Legenda vagyok (39 éves)


2. Jude Law - A ravasz

jude-law1.jpg

A férfi és a színész, akinek ezer arca van! Ezt a nagyszerű tehetségét pedig remekül kamatoztatja, hiszen szinte mindent képes eljátszani, ráadásul jól eljátszani. Emellett persze elképesztően sármos. Karaktereinek többsége furfangos, ravasz, esetleg összeesküvő személyiség, ami rendkívül jól áll Jude-nak. Megérdemli a dobogót. 
Életkor: 40
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Gattaca (25 éves), Sky kapitány és a holnap világa (32 éves), Fertőzés (39 éves)

1. Hayden Christensen - A szépfiú

6a00d8341bfa3f53ef00e54f5e5d248833-640wi.jpg

Egyszerre kisfiús, majd férfias, sármos, bátos, bevállalós, érzékeny, szerelmes, jó és rossz, hűséges és áruló. És akad, hogy mindezt egy karakterbe sűríti bele a filmvásznon, akit nem lehet nem szeretni, még gonosszá válásának idején is. Férfiként pedig pontosan az a majdnem tökéletes összeállítás, akit az anyatermészet sem tervezhetett volna meg jobban (a kis tökéletlenség is csupán az Univerzum egyenetlenségéből ered).
Életkor: 31
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Star Wars II. (21 éves), Star Wars III. (24 éves), Hipervándor (27 éves)

sarkanyok_banner_00.jpg

3 komment

Címkék: film toplista

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr494622507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DBL47 2012.07.02. 12:27:24

Ragyogó összeállítás!
Most akkor már csak az a kérdés, hogy mi a fenét csináljunk mi teljesen hétköznapi férfiak?!
Se nem szépek, se nem sármosak..., annyira... :)
No meg némelyikünk kicsit öreg is...

Zvezda 2012.07.02. 16:31:17

No hát, nem kell ennyire a szívre venni... Bezzeg mit csináljon egy átlagos nő, amikor az aktuális pasija BSG 6-osra csorgatja a nyálát... de elég megnézni bármelik nap bármelyik Fókusz/Aktiv fosriport-összeállítást, mindig van benne legalább egy "levetkőzött/megműttette/fotózkodott/férjhez ment/elvált/topless dj lett" - típusú "hír", amiben minidg csak és kizárólag "szép" nők szerepelek... Nos, ez az összeállítás egyrészt szubjektív, másrészt hadd kedvezzünk már kicsit a nőknek is:) De véresen komolyan venni nem szabad:)

DBL47 2012.07.03. 14:03:41

Azt hiszem, kicsit félreértettél...
Illetve egy ideje már nem tudom mennyi gúnyt, és abszurd humort oltsak bé` a szövegembe...
Ami a BSG hölgyét illeti, nem tudom...semmilyen komoly hatással nincs rám, mint nő, illetve szexidol (ha jól sejtem Stardustra gondolsz).
Pl. nagyobb kedvencem az Innocent Blood főhősnője, akit ha jól tudom Anne Parillaud-nak neveznek...
Nos, ő egy nagyságrenddel izgalmasabb nő, de ez érthető is, mert nem amcsi, hanem francia...
süti beállítások módosítása