Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Újabb Neil Gaiman könyvet filmesítenek meg

2012.07.06. 06:00 :: Izabella Baretti

A napokban derült ki, hogy több év után eladták a megfilmesítési jogait Neil Gaiman egyik leghíresebb művének, a Temető könyvének. Először sanszos volt, hogy a Miramax kapja meg a hőn áhított jogokat, de ők nem egyeztek bele abba, hogy Gaiman maga rendezze a filmet, így a Disney Corporation vette át a projektet, ugyanis az író kikötése az volt, hogy ő maga rendezze a filmet.

A film két producere Gill Netter valamint Ben Browning lesz. Mivel egy sötét, kissé morbid komédiáról van szó, talán a Disney történelmében mérföldkőnek számít majd.

orokvilaga_fobanner.jpg

Nem ez az első könyve Neil Gaiman-nek amit megfilmesítettek, ugyanis a 2007-es Csillagpor is nagy sikert aratott, valamint a Coraline és a titkos ajtó is lenyűgöző, művészire sikeredett animációs film lett. Ezenkívül az HBO az Amerikai istenekből egy hat epizódból álló sorozatot készül leforgatni.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr454631010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása